Theater bij KaliberTerug naar het overzicht

Schuilt er een echte acteur of actrice in jou? Ga het ontdekken bij een van de theaterlessen bij Kaliber.
Ben jij gek op acteren, toneel en theater? Leef je je graag in in een andere rol? Dan moet je echt eens een les gaan volgen bij Kaliber Kunstenschool, want misschien schuilt er wel een ware acteur of actrice in jou! En theater is al leuk vanaf kleins af aan!

Wij hebben de verschillende theaterlessen van Kaliber Kunstenschool voor je op een rijtje gezet:
  • Kleutertheater (groep 1 & 2)
    Hoe zou een boze piraat lopen of hoe ziet een verdrietige prinses eruit? Hoe dansen robots of hoe zingen heksen? Elke les heeft een ander thema, hierdoor leer je o.a. samenspelen, emoties uiten en ontwikkel je je motoriek.
  • Musicalklas
    Je krijgt les in de disciplines zang, dans en acteren; dé onderdelen van musical! Onder leiding van de professionele docent(en) ontdek je je eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten. Naarmate het jaar vordert werk je samen naar een grote eindmusical!
  • Theaterklas
    Deze klas is er speciaal voor kinderen vanaf groep 3 en bestaat uit klassen van verschillende leeftijden. Leer vanaf het begin af aan alle technieken van het acteren en sluit de cursus af in een echt theater bij Theater Hof 88.
Wil je meer weten over de verschillende theaterlessen of weten wat de tarieven zijn van Kaliber Kunstenschool? Klik dan op de roze button om naar hun webiste te gaan.

Tip: Hou jij van lekker creatief met je handen bezig zijn? Dan is beeldende kunst iets voor jou! Ook dan kan je bij Kaliber Kunstenchool terechtl!

Kaliber Kunstenschool

Willem Wilminkplein 1
7511 PG Enschede
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste blogs van dit moment

De leukste blogs van dit moment

Binnenkort zullen de blaadjes van de bomen vallen en kunnen we weer op zoek naar paddenstoelen. Wij hebben de leukste blogs van dit moment voor jullie verzameld.

Naar de blogs!