Reisopera KinderkoorTerug naar het overzicht

Zingen: je kunt er niet jong genoeg mee beginnen! Daarom heeft de Reisopera een eigen Kinderkoor.
Het Reisopera Kinderkoor bestaat uit 25 kinderen van 7- 12 jaar, die een keer per week repeteren in Enschede. Het Reisopera Kinderkoor treedt regelmatig op in concerten, op festivals en als het kan in onze operavoorstellingen. Zo deed het Kinderkoor in 2022 mee in de operaproductie van Hänsel und Gretel.

De kinderen repeteren en treden regelmatig op. Ze doen ook mee aan workshops over theater of decorbouw. Zo maken ze kennis met alle facetten van muziektheater.

Het Kinderkoor repeteert iedere woensdagmiddag in Enschede onder leiding van dirigent Mirjam Spoelman. Mirjam Spoelman studeerde zowel schoolmuziek als koordirectie aan het ArtEZ conservatorium. Ze was jarenlang werkzaam als vakdocent muziek in het basisonderwijs, bij de Muziekschool Twente en ze is dirigent bij drie gemengde koren en een vrouwenkamerkoor.

Nieuwe leden zijn welkom!
Het Reisopera Kinderkoor staat altijd op voor nieuwe leden! Lidmaatschap van het Reisopera Kinderkoor is gratis en nieuwe kinderen kunnen het hele jaar instromen.

De kinderen repeteren op woensdagmiddagen van 15.30 – 16.30 uur in de Performance Factory (Hoge Bothofstraat 43A) in Enschede.

Ouders en verzorgers die meer informatie willen of hun kind willen aanmelden kunnen contact opnemen met Iris de Vries (coördinator Kinderkoor).

Klik op de roze websitebutton voor informatie. 

Op zoek naar meer activiteiten? Kijk dan snel in onze Uitagenda

Nederlandse Reisopera

Postbus 1321
7500 BH Enschede
Openingstijden De kinderen repeteren op woensdagmiddagen van 15.30 – 16.30 uur Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Super voor een boswandeling met kinderen.

Welke is jouw favoriet?