icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Snowise SportsTerug naar het overzicht

Bij Snowise Sports kun je leren skiën of snowboarden of lekker komen trainen op een oneindige piste!

Bij Snowise Sports ski of snowboard je op een rollende skibaan. Zo ben je het hele jaar welkom en hoef je niet te wachten op de ski-lift!

Voor beginners tot gevorderden biedt Snowise Sports ski- en snowboardtrainingen aan op een rolpiste. Dit systeem heeft vele voordelen; het is veilig, conditieverhogend, techniekverbeterend en zelfcorrigerend (je krijgt les voor een grote spiegelwand).

Vanaf 3 jaar mogen de kinderen het skiën proberen. De Ski- en snowboardlessen zijn alleen op afspraak. Les of trainingsduur is 1 uur, daarin sta je 3 x 10 minuten op de baan. In de tussentijd heb je pauze om de benen te ontspannen.

Er staan maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau tegelijk op de baan. Kledingadvies is sportieve kleding, lange sokken (liever geen spijkerbroek).

De lestarieven zijn inclusief ski’s en snowboard, skischoenen en snowboardschoenen. Wil jij meer informatie of een les boeken? Kijk dan op de website via de roze button!

Tip: wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren?

Voor leuke Eropuit tips kijk je in onze categorie Eropuit!

SnowiseSports

Deurningerstraat 22
7561 PK Deurningen
Openingstijden Op afspraak Prijs Kennismakingsles voor nieuwe cursisten: €24,-. Losse les: €35,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook