Monkey MovesTerug naar het overzicht

Dreumesgym, Peutergym, Kleutergym en multisport lessen voor basisschoolkinderen met Monkey Moves!
Waarom Monkey Moves
Iedereen heeft de mogelijkheid om een leven lang gezond in beweging te zijn. Iedere ouder of verzorger wenst voor zijn kind een goede gezondheid. Daarbij horen o.a. een goede motorische ontwikkeling, lekker in je vel zitten, plezier in bewegen hebben en blinken van zelfvertrouwen. In de Monkey Moves lessen komt dit allemaal samen. In de lessen dagen ze kinderen uit om hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen, passend bij leeftijd van het kind.

Ouder-kind lessen
Monkey Moves start met de motorische ontwikkeling van jouw apekopie vanaf 1,5 jaar. Zowel de dreumeslessen (1,5-3 jaar) als peuterlessen (3-4 jaar), zijn ouder-kind lessen. Een echt quality-time moment met je kind, waar jouw kind de basis legt voor een leven lang gezond bewegen. Ongedwongen sporten, met elke les weer een lerend karakter met een opbouwende leerlijn.

Zelfstandige lessen
Bij de multisportlessen voor kleuters (4-6 jaar) en basisschoolkinderen (6-9 jaar) leer je 11 sporten in één seizoen! Gegarandeerd klimmen, klauteren, muziek én fun! Elke drie weken een andere sport, met persoonlijke aandacht passend bij jouw ontwikkeling. Bij Monkey Moves leer je goed bewegen richting een sportkeuze. Kom jij het nieuwe multisporten ervaren?

Volg eens een gratis proefles! Klik door naar de website via de roze button voor meer info over dit unieke beweegprogramma!

Op zoek naar Eropuit tips in en om Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal? 

Monkey Moves Enschede


Enschede
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook