• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Erve BrooksTerug naar het overzicht

Een zand- en water speelplaats, speeltuinen, een trampoline en een boomhut! Wat wil je nog meer?!

Bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks kunnen de kinderen zich echt heerlijk uitleven. In de leuke buitenspeeltuin is een grote airtrampoline, waar je lekker op kunt springen.

Binnen vind je een “Hooiberg” voor de kleintjes tot 4 jaar en een “Steltenberg” voor de oudere kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Deze laatste heeft zelfs drie verdiepingen en twee overdekte ruimtes voor nog meer speelplezier!

Een paar minuutjes verderop bij museumboerderij “Erve Niehof” is een grote zand- en waterspeelplaats waar de kinderen kunnen kliederen met water en zand. En er is een echte boomhut met een glijbaan! Ze hebben een gezellig terras waar je heerlijk koffie kunt drinken of een ijsje eten.

En je zou het bijna vergeten te vertellen, maar bij Erve Brooks kun je natuurlijk lekkere pannenkoeken en poffertjes eten! Voor de menukaart klik je, via de roze button, door naar de website.

Tip: Nog even actief bezig zijn? Ga door het 'Blote voetenland' of ga het 'Avonturenpad' op. Ook leuk voor een kinderfeestje!

Op zoek naar een pannenkoekenhuis in Enschede, Hengelo of De Lutte? Kijk dan in onze categorie Uit eten!

Erve Brooks

Broekhuisdijk 5
7275 CB Gelselaar
Openingstijden Pannenkoekenboerderij 'Erve Brooks' is dagelijks geopend van 10:00 tot 19:30 uur.
Museumboerderij 'Erve Niehof' is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:30.
Prijs Kinderpannenkoek vanaf € 4,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!