Happy ItalyTerug naar het overzicht

Houd jij ook zo van pizza en pasta? Ga dan eens naar Happy Italy in Enschede.
Bij Happy Italy Enschede geniet je in een ongedwongen sfeer van verse pizza’s en pasta’s, frisse salades en zoete desserts. De ruime menukaart staat vol betaalbare gerechten voor het hele gezin. Voor maar 9,95 smullen de kids al van een Happy Kids menu met een pizza Margherita, Salame of een romige pasta Pomodore naar keuze én een ijsje in een leuke kinderbeker, terwijl ze zich uitleven op hun kleurplaat. En zijn de kids uitgegeten, dan vermaken zij zich in de toffe speelhoek (vaak met ballenbak) terwijl jullie nog even ontspannen natafelen. Zo is iedereen happy.

Gratis kidsdeal
Gratis pizza + kinderijsje en kleurplaat t.w.v. € 9,95
Actie loopt t/ 30 september voor kinderen tot 12 jaar. Alleen geldig bij aankoop van een hoofdgerecht en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Ook voor een familieborrel met lekkere anti pasti ben je bij Happy Italy aan het juiste adres. En wist je dat je bij Happy Italy een heel leuk kinderfeestje kunt vieren! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op hun website voor o.a. de menukaart.

Met ruim 20 vestigingen (en daar komen er alleen maar meer bij) vind je Happy Italy inmiddels in veel grote steden door heel Nederland.

Benieuwd naar het menu? Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: in onze categorie Eropuit vind je de leukste activiteiten in Twente!

Happy Italy Enschede

Willem Wilminkplein 31
7511 PP Enschede
Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk... Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check voor die momenten onze zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!