icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Toern & SmikkelnTerug naar het overzicht

Ondanks de beperkingen nu wil je er misschien toch even op uit! Geniet van een 4-gangen diner in de auto.
Een leuk coronaproof uitje. Een prachtige route langs de gezelligste restaurants in Twente om de lekkerste afhaalgerechten te ontdekken en te nuttigen in de auto. De uitgezette route is op zich al een hele belevenis met eigen auto maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om deze beleving ècht uniek te maken door de toer te doen met een oldtimer of klassiek VW busje. 

Natuurlijk is er ook een kindermenu (kies bij online reserveren de optie 19,95 / kijk op de website voor de menu samenstelling).

Toern & Smikkeln is elke dag beschikbaar behalve op maandag en dinsdag. Je kunt zelf een starttijd kiezen tussen 12.00 en 17.00 uur, reserveren voor een tijdstip hoeft niet (alleen de dag van deelname). 

De uitgezette route laat je prachtige plekjes van Twente zien zoals het Lutterzand, landgoed van Singraven, watermolen Bels bij Mander en op de terugweg het natuurgebied Springendal. De route duurt gemiddeld tussen de 2,5 en 4 uur, afhankelijk van je rijsnelheid en een eventuele wandeling bij een van de genoemde prachtige bezienswaardigheden.

LET OP: je dient wel uiterlijk om 19.30 uur bij het laatste restaurant tevens eindpunt van de route te zijn in De Lutte.

Klik door via de roze websitebutton om te reserveren!

Tip: meer uitjes die wél kunnen hebben wij voor je verzameld in onze Uitagenda!

Toern & Smikkeln

Ambachtstraat 6B
7587 BW De Lutte
Openingstijden Woensdag t/m zondag | tussen 12.00 en 17.00 uur Prijs Volwassen: € 37,95 p.p.
Kinderen: € 19,50 p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?