• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Frankie's jungle BistroTerug naar het overzicht

Het avontuurlijkste restaurant van heel Neede-land!
Een uniek restaurant! Dit moet je een keertje komen beleven.

Frankies jungle bistro is een familierestaurant met een jungle thema, dat zul je wel zien als je er midden in staat. Het eten heeft een afdeling richting Zuid-Afrikaans, schrik niet van boboti, biltong, potjie kos en melktert, want het is een potje smullen. Voor de grill liefhebbers braaien ze het vlees op een green egg.
Er zijn heerlijke normale kindergerechten, natuurlijk mogen de kinderen op jungle onderzoek uit...Bij Frankies jungle bistro is de regel, doe maar alsof je thuis bent, totdat iemand zegt: doe je dat thuis ook?

Het restaurant bestaat uit 4 gedeeltes: het oerwoud, vogelpark, de strandhut en het tropical terras. Er zijn 3 zoutwater aquariums met o.a. Nemo en zijn vrienden. In de terrariums ze je schildpadden, een Afrikaanse reuzenslak, een kameleon en Madagaskar reuze gekko's.

Wacht niet langer en reserveer een plekje in het restaurant via de roze websitebutton. Hakuna Matata, maak geen zorgen, zorg maar dat je geniet!

Tip: Kijk regelmatig in onze Uitagenda voor de leukste evenementen in Twente en omgeving.

Frankies Jungle Bistro

Kerkplein 6
7161DP NEEDE
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!