• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Restaurant Het ParadijsTerug naar het overzicht

Het Paradijs staat voor passie, creativiteit en duurzaamheid.
Dat merk je door de verrassende inrichting met veel hergebruikt en restmateriaal. Met liefde en veel ervaring maken ze bij Restaurant Het Paradijs alles in eigen keuken met zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten.

Ook is Het Paradijs een unieke en sfeervolle locatie voor feesten, recepties, lunches, high tea en etentjes voor gezelschappen tot 100 personen. In overleg is er veel mogelijk.
Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Het Paradijs is sinds 2008 een officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede!

Hun menu-kaart staat vol met de lekkerste recepten helemaal in het thema van Adam en Eva. En dat een van de heerlijke toetjes dan ook ´De Verleiding' wordt genoemd snap je wanneer er een voor je neus een huisgemaakte brownie met witte chocoladestukjes en een zachte topping, met een bolletje ijs en slagroom verschijnt!

Gegarandeerd smullen dus bij Restaurant Het Paradijs!

Wil je meer weten? Of alvast de menukaart bekijken? Klik dan op de roze button om naar de website van het restaurant te gaan.

In onze categorie uit eten vind je nog veel meer inspiratie voor een lekker hapje eten.

Het Paradijs

Nicolaas Beetsstraat 48
7514 CW Enschede
Openingstijden Woensdag: 17.00 - 22.00 uur
Donderdag: 17.00 - 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 22.00 uur
Zondag: 12.00 - 22.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!