Make-up masterclassTerug naar het overzicht

Is jouw dochter helemaal weg van make-up? Boek dan deze leuke moeder-dochter masterclass.
Heb jij een dochter die van make-up houdt en ben je op zoek naar een leuk moeder-dochter uitje? Boek dan een duo masterclass bij Daily Glow by Noortje. Noortje laat jullie zien hoe je de mooiste versie van jezelf kunt zijn!

Noortje kijkt naar de producten die jij gebruikt en past de masterclass helemaal aan op jouw wensen en behoeften. Ondertussen kan je dochter genieten van een glaasje drinken en wat lekkers, terwijl ze misschien wel even mag helpen met het aanbrengen van de make-up. Als ze dat wil, kan ze natuurlijk zelf ook wat tips krijgen over opmaken, passend bij de leeftijd. Om de routine een echte boost te geven, worden er nieuwe producten en technieken toegevoegd die echt iets voor jou doen. 

Na afloop vult Noortje een persoonlijke face chart in, met daarop de tips die ze tijdens de masterclass heeft gegeven en de gebruikte producten. Zo kun je thuis zelf aan de slag met het creëren van een prachtige look. Het doel van de masterclass is dat je zelfverzekerd de deur uitloopt en de toegepaste technieken eenvoudig zelf kan toepassen.

Nu tijdelijk voor maar € 99,- (alleen in november en december)!

Tip: Wil je op de hoogte blijven van de leukste activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Daily Glow by Noortje

Dolphiaweg 16
7534 AM Enschede
Openingstijden Op afspraak Prijs 1 op 1 masterclass (1,5 uur): € 79,-
Moeder-dochter (tot 18 jaar): € 99,- (alleen in november en december)
Duo masterclass (2,5 uur): € 150,-
Incl. koffie/thee/lekkers en face chart
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!