Kids Villa en Sport bsoTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke kleinschalige kinderopvang of BSO? Dan ben je bij Kids Villa op het juiste adres!
Bij Kids Villa in Hengelo worden kinderen van 0-4 jaar liefdevol opgevangen in groepen met leeftijdgenootjes waar veel ruimte is voor spelen en slapen. 

De groepen
  • Baby Villa: hier worden 8 kinderen in de leeftijd tot 1 jaar opgevangen
  • Dreumesjes, 1-2 jaar: veel uitdagend ontwikkelingsmateriaal om het kruipen, lopen en ontdekken te stimuleren
  • Jongste peutervilla, 2-3 jaar: de groepsstructuur wordt hier al goed zichtbaar; samen eten en drinken, leren opruimen en zindelijkheidstraining horen daarbij
  • Peutervilla, 3-4 jaar: de kinderen worden voorbereid op de basisschool; aan regeltjes houden, samen spelletje doen
De dreumes- en peutergroepen zijn veel buiten. Er is een ontdekplek met echte zand- en watertafels. Maar er wordt ook gewandeld en gefietst met de bakfiets om het plezier van buiten zijn te vergroten!

Sport bso
Dit is een voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Na schooltijd, in vakanties, op roostervrije dagen kunnen kinderen hier hun tijd vervullen. De accommodaties nodigen uit tot sportieve bezigheden op allerlei vlakken. En ze hebben de mogelijkheid om aan diverse workshops als judo, tennis en hockey deel te nemen.

Op de uitgebreide website staat alle benodigde informatie van Kids Villa en de Sport bso. Door op de roze button te klikken, kom je direct op de site. Neem snel een kijkje!

Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Daarin delen we hartstikke leuke tips. Meld je aan, dan mis je niks!

Kids Villa

Schalkburgerstraat 25
7551 GS Hengelo
Openingstijden Op de website staan de openingstijden van Kids Villa en Sport bso Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!