StimuLerenTerug naar het overzicht

Individuele bijles voor kinderen van de basisschool.
StimuLeren is er voor kinderen die moeite hebben met een bepaald onderdeel van rekenen, taal of spelling. Uw kind leert spelenderwijs verschillende vaardigheden en strategieën. Met een kleine bijsturing is al vaak een duidelijke vooruitgang te merken. Het plezier in het leren zal groeien, dus ook het zelfvertrouwen van uw kind!

Waarom bijles?
Sommige kinderen hebben (tijdelijk) behoefte aan extra uitleg van leerstof. Een leerkracht heeft hier niet altijd de mogelijkheid voor. Ook als ouder ervaar je gauw moeite of een strijd bij de uitleg van leerstof aan uw kind.

Door begeleiding vanuit StimuLeren probeer ik leerproblemen bij uw kind te verminderen. Met individuele begeleiding is veel vooruitgang te bereiken. Ik ben daarom zeer gemotiveerd om met uw kind aan de slag te gaan!

Tijdens de begeleiding maak ik vaak gebruik van bewegend leren. Door bewegen en leren te combineren, kun je je beter concentreren en neem je de leerstof beter op. Bewegen draagt ook bij aan het zelfvertrouwen; het geeft je vaak een voldaan gevoel!

Tip: schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de leukste tips!

StimuLeren

Tuinlaan 105
7623 PC Borne
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!