De coolste binnenspeeltuinen in Twente

26 augustus 2020
Als de dagen weer kouder en regenachtiger worden wil je er toch af en toe wel even uit. De kinderen moeten toch hun energie kwijt. Daarom hebben wij voor jou alle speelparadijzen in Twente en omgeving op een rijtje gezet. Hoef je er alleen nog maar eentje uit te kiezen. Ideaal toch? Klauter en spring erop los in deze toffe binnenspeeltuinen!
Lekker glijden bij Avontura!

Dolle Pret Almelo

In dit grote speelparadijs in Almelo heb je een echte draaimolen en een monorail. Hoe gaaf is dat! Speciaal voor de allerkleinsten hebben ze een pamperzone, bestemd voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Bengeltjes Speeldorp Hengelo

In Bengeltjes Speeldorp in Hengelo zijn verschillende apenkooien en speeltoestellen tot wel 7 meter hoog! Ga lekker spelen op de glijbanen, ballenbakken, ballenkanonnen, slingertouwen, trappen, klimapen, het trampolineveld of heerlijk dansen in de disco. 

Crocky Nordhorn (D)

Net over de grens, in Nordhorn, ligt Speelparadijs Crocky. Terwijl de kids spelen, kan jij ze vanuit het restaurant in de gaten houden. Bovendien zijn er veel tijdschriften beschikbaar en is er gratis internet.

Monkey Town

Voor de kleine kinderen hebben ze bij Monkey Town Almelo en de nieuwe Monkey Town in Enschede een speciale peuterhoek met een klimrek en ballenbak, waar goed toezicht gehouden kan worden. Voor de iets oudere kinderen is er een groot klimrek, trampolines, powertower, supersteile glijbaan en natuurlijk een voetbalkooi! 

Kids City Borne

Kinderen kunnen zich tijdens een dagje uit bij Kids City op het piratenschip naar hartenlust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten.

Ballorig

Ballorig in Enschede en Ballorig in Nijverdal zijn overdekte speelparadijzen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, waar ze heerlijk kunnen springen op de megatrampoline, crossen op het autocircuit of klimmen op de spannende klimtoestellen. Voor de jongste kinderen tot en met 4 jaar is er een aparte peuter speelruimte.Avontura Enschede

Bij Avontura ben je bij een van de grootste indoor speelparadijzen van Enschede beland. Overal waar je kijkt zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! De mascottes Okke en Pi staan te wachten om samen met de kinderen op avontuur te gaan. 

Morskieft Reutum

Speeltuin Morskieft in Reutum wordt door de kinderen geregeld de 'rood en gele speeltuin' genoemd, omdat veel speeltoestellen buiten deze gezellige kleuren hebben. Binnen en buiten kun je je uitleven op schommels, draaimolens, klimtoestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, familieschommels, botsauto’s en nog veel meer. 

De Flierefluiter

Deze grote speelboerderij De Flierefluiter heeft verschillende speelplekken. Er is een groot indoor speelparadijs waarvan je naar de ene naar de andere etage kan glijden, een blokkenzolder, evenwichtparcours en grote klim luchtkussens. Voor de allerkleinsten is er een afgeschermde speelplek.

Trampolineparken

  • Krazy Kangaroo in Enschede is een super gaaf trampolinepark. In de Twentehallen vind je ruim 2.500 m2 springplezier.
  • Het supercoole trampolinepark Jump XL, in de oude tennishal van TV Woolderes aan de Nico Maasstraat in Hengelo, is ook onwijs vet! 


Toch liever naar buiten? Wij hebben 10 hele fijne boswandelingen voor jullie verzameld!

Op onze Eropuit pagina kun je nog veel meer leuke uitjes vinden!