• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5x smullen en spelen met kinderen

5 juni 2023
Wij zijn dol op gezellige restaurantjes, het liefst met een terras, voor een goede bak koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch of pannenkoeken. Het moet in ieder geval een fijne plek zijn waar ook wat voor de kinderen te beleven is!
Uit eten met kinderen

Op de camping

Voor op je lijstje: Bie Heintje in Ootmarsum. Zo'n fijne plek, waar je vanaf het terras uitkijkt op de buitenspeeltuin. Je houdt je kinderen makkelijk in de gaten, terwijl ze springen op het springkussen, spelen in het zand of klimmen in de speeltoestellen.

Bie Heintje

Troubadourtjes opgelet!

In Tubbergen wil je zeker langs De Troubadour. Met klimtorens, een grote zandbak en airtrampoline is dit een fantastische speelplek voor kinderen. Die vermaken zich wel, terwijl jij geniet van een diner of een broodje. Ook bij slecht weer, want binnen is nóg een speeltuin.

De Troubadour

Happy italy

Houden jullie ook zo van pizza en pasta? Ga dan eens naar Happy Italy in Enschede. Zijn de kids uitgegeten, dan vermaken zij zich in de toffe speelhoek. Kunnen jullie nog even lekker natafelen.

Een perfect plekje

Stap na een heerlijke wandeling door de bossen van het Hulsbeek binnen bij restaurant Klein Afrika. Het perfecte plekje voor gezinnen om te genieten van lekker eten en een ontspannen sfeer.

Kidsproof terras

Zin om een terrasje te pakken? Wij hebben nog meer leuke terrassen met speeltuin in Twente voor je verzameld. De kids fijn spelen in de speeltuin, terwijl jij geniet van een lekker hapje en drankje. Perfect! Nog handiger: je vind ze hier ook op een Google Maps kaart!

PS. Benieuwd naar nog meer kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? Wij hebben ze hier voor je verzameld.