• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Lekker in de Twentse buitenlucht
Outdoor actief in Twente

Lekker in de Twentse buitenlucht


Actief kinderuitje buiten of workshop voor kinderen in Twente? Hier vind je de leukste tips om te zwemmen, spelen, klimmen, lasergamen & meer! Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen o.a. in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 91 resultaten
Pagina: 123
totaal 91 resultaten
Pagina: 123

Actief buiten uitje in Twente

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Twente? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Twente?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Twente.