Natuurspeelbos De KlimkuilTerug naar het overzicht

Twente is een fijne nieuwe speelplek rijker; Natuurspeelbos De Klimkuil in Wierden!
De Esrand in Wierden is omgetoverd tot een superleuke natuur speeltuin voor kids tot 12 jaar! Een waanzinnig leuk initiatief van Cool Nature.

De Klimkuil ligt in de Esrand, aan de zuidzijde van Wierden. Leerlingen van basisschool Sjaloom hebben zelf een ontwerp gemaakt voor hun Cool Nature natuurspeelplaats.
 
In De Klimkuil kunnen de kinderen over paden van houtsnippers de speeltuin verkennen. Naast het beklimmen van de uitkijkheuvel of het roetsjen van de kabelbaan, zijn er allerlei speeltoestellen gemaakt van natuurlijke materialen. En uiteraard volop zand en water om mee te spelen.  

Dus hop, trek stevige schoenen aan en wat oude kleren die lekker zitten en ga ravotten, kliederen, klimmen en vies en nat worden. 

In Wierden vind je een aantal leuke adresjes waar je voor of na je bezoek aan het speelbos fijn even langs kunt. Neem bijvoorbeeld een lekker ijsje bij Atelier Bonvanie of scoor een nieuwe outfit voor de kids bij Kleine Maatjes. En bij Milano kun je terecht voor een heerlijke cappuccino of Italiaanse pizza.

Meer fijne natuurspeelplekjes vind je in onze categorie Eropuit/natuur!

Cool Nature Natuurspeelplaats De Klimkuil

Dokter G.H Beensweg
Wierden
Openingstijden vrije toegang
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

Oranje boven in het Oosten. Want een feestje vieren, laat dat maar aan ons over. Vrijmarkten, optredens van grote én kleine artiesten, foodtrucks, spektakel en gezelligheid.
Er is echt ontzettend veel te doen. Je vind het hier allemaal overzichtelijk bij elkaar.

Naar het overzicht!