Recreatiepark Het RutbeekTerug naar het overzicht

Heerlijk wandelen rondom het Rutbeek, spelen op de toestellen en lekker zwemmen.

Aan het Rutbeek kun je lekker luieren en genieten van de mooie omgeving. Voor een actief en 'natuurlijk' kinderuitje heeft het Rutbeek speelweiden en speeltoestellen waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven met allerlei spelletjes. En er is een super gaaf Klimbos!

Het strand aan het Rutbeek prima geschikt voor allerlei strandspelen zoals beachvolleybal. Je kunt ook gaan hardlopen of wandelen rond de recreatieplas als je een meer actief kinderuitje wilt. 

Aan het strand wat drinken en eten kan bij de kiosken van Waterski Twente of Vallei 53, gelegen op de zonneweide op het groene en blauwe strand. 

Maar je kunt er nog veel meer leuke dingen doen, zoals zwemmen, kanoën, waterskiën, zeilen, schaatsen, skiën, surfen en natuurlijk lekker vliegeren!

Klik snel via de roze button door naar de website van Recreatiepark Het Rutbeek.

Het Rutbeek

Jacobsrietweg 182
7546 RG Enschede
Openingstijden Gehele jaar geopend Prijs Toegang tot het recreatiepark is gratis. Parkeren: dagkaart €5 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!