Vallei 53Terug naar het overzicht

Bij Vallei 53 zijn het hele jaar door leuke activiteiten. Leer skieën, ga tuben of ontdek het klimbos.
Vallei53 (voorheen Skicentrum Moser) ligt aan het water in recreatiepark het Rutbeek in Enschede. Naast skilessen kun je hier ook terecht voor allerlei toffe activiteiten en kinderfeestjes waar nog wekenlang over nagepraat wordt. 

Bij Vallei53 gaan kinderen helemaal uit hun dak. Er is een grote skibaan die in de winter én zomer gebruikt kan worden voor skiën en Tubing. Daarnaast is er een groot klimbos waarin de kinderen zich kunnen uitleven. Of misschien gaan ze liever vlotten bouwen of paintballen? Er zijn meerdere opties mogelijk.

Gelukkig hoef je niet te kiezen! Je kunt de verschillende activiteiten namelijk ook combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van survival & tubing of klimmen & tubing? Hou tussendoor dan een welverdiende pauze in het vernieuwde restaurant. Een geweldige dag uit voor echte avonturiers.

Klik op de roze websitebutton voor de verschillende mogelijkheden.

Tip: je kunt hier ook super leuk je kinderfeestje vieren. Je kunt meerdere activiteiten combineren, gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Vallei53

Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!