De tocht van OERRRTerug naar het overzicht

Een 2 km lange wandeltocht voor kinderen, startend vanaf Pannenkoekenhuis De Stroper.
De tocht van OERRR haal je bij Pannenkoekhoes De Stroper. Op de route en op de routepalen vind je nummers die overeenkomen met een natuurweetje of opdrachtje. Zo zie je nog eens wat! Want misschien spot je een ree in het hoge gras, springt 'Bennie de bosmuis' net voor je voeten langs of ontdek je een echte klimboom. Onderweg kun je in de oude Hooischuur kijken op erve Middelkamp en daar even uitrusten of picknicken aan een picknicktafel. De kipjes willen je vast gezelschap houden.

De wandeltocht is ongeveer 2 km lang en daardoor perfect om ook met jonge kinderen te wandelen. Ze kunnen onderweg zelf de OERRR-pijlen zoeken, struinen, ontdekken en in bomen klimmen langs de paden. De route gaat grotendeels over onverharde bospaden. Bij vochtig weer kunnen de paden modderig zijn. In de route vind je tips voor bomen klimmen, hutten bouwen, speuren en spelen. Onderweg vind je geen toestellen of uitgezette activiteiten.

De route is ook te downloaden via de roze websitebutton.

Tip: Pannenkoekhoes De Stroper biedt ook meerdere mogelijkheden voor kinderfeestjes aan!

Pannenkoekhoes De Stroper

Bentheimerstraat 25
7587 ND De Lutte
Prijs Het routeboekje kost voor leden van Natuurmonumenten €2,50 en voor niet leden €5,00.
Na afloop krijgen de kids een glas ranja bij Pannenkoekhoes de Stroper.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste blogs van dit moment

De leukste blogs van dit moment

Binnenkort zullen de blaadjes van de bomen vallen en kunnen we weer op zoek naar paddenstoelen. Wij hebben de leukste blogs van dit moment voor jullie verzameld.

Naar de blogs!