• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Restaurant FlorilymphaTerug naar het overzicht

Florilympha is niet zomaar een restaurant, maar een met mogelijkheden!
Dit restaurant is niet alleen gezellig ingericht, maar heeft ook een lekker eigenwijze menukaart. Vol met liefde voor streekeigen producten en verrassende buffetten. Gezinnen hebben hier hier tal van mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld lekker een potje midgetgolfen na een wandeling door het Lutterzand.  Ga samen klimmen in het naastgelegen klimbos. Er is zelfs een huifkar-halte. Ga mee op de huifkar, de koetsier verteld je onderweg alles over de omgeving!

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en unieke velden met jeneverbesstruiken. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs.

In het restaurant kan je uitgebreid à la Carte eten, lekker lunchen of gewoon een kop koffie drinken met huisgemaakte appeltaart. In de serre, op het terras of in de glazen “boshut”. Ook geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften en informele bedrijfsfeestjes. Klik op de websitebutton voor meer informatie.

Tip: het Lutterzand leent zich ook prima voor een kinderfeestje. Kijk maar eens in onze categorie kinderfeestjes voor de mogelijkheden.

Restaurant Florilympha

Lutterzandweg 16-1
7587 LH De Lutte
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen, dichtbij huis of er op uit. Check hier de leukste zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!