Neon ontwerpworkshopTerug naar het overzicht

Ga naar een Twentse Maakplaats en ontwerp je eigen neon kunstwerk.
Deze voorjaarsvakantie organiseert Tetem weer een ontzettend leuke High Tech workshop! In deze workshop maken kinderen hun neonobject in hun favoriete kleur. Met een verlicht kunstwerk als eindresultaat. De objecten worden geëxposeerd tijdens het Maker Festival Twente. Geschikt voor kinderen van 10 tm 14 jaar. 

Een muziekinstrument of je lievelingsdier mooi verlicht in je kamer? In deze ontwerpworkshop maken kinderen een neonobject bestaande uit slechts één doorlopende lijn. Na het kiezen van het materiaal in de favoriete neonkleur wordt deze in de vorm gebogen van het ontwerp op plexiglas, met een verlicht kunstwerk als eindresultaat.

De workshops vinden plaats in alle Twentse gemeenten in de bibliotheken. De bibliotheken bieden een speels en prikkelend activiteitenprogramma. Gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Elke schoolvakantie worden door Tetem samen met de bibliotheken activiteiten ontwikkeld voor jonge mensen in de eigen gemeente. 

Aanmelden voor de workshops kan via de betreffende bibliotheek. De workshop is gratis of tegen een kleine vergoeding te volgen. Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

19 februari:

Oldenzaal, Enschede, Nijverdal, Hellendoorn, Almelo, Hengelo

20 februari:

Hof van Twente, Rijssen, Holten, Tubbergen

21 februari:

Dinkelland, Enschede Centrum, Enschede Zuid

22 februari:

Haaksbergen, Losser, Borne

23 februari: 

Twekkelerveld, Glanerbrug, Den Ham, Westerhaar, Enter, Wierden

Tetem

Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!