Suus' kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Verras al je vriendjes en vriendinnetjes met een kinderfeestje bij Suus' Fotosjop!

Bij binnenkomst staat ons team van meerdere fotografen al klaar. De jarige(n) mag plaats nemen op een mooie, versierde stoel die aan een feesttafel staat die plaats biedt aan 8 tot maximaal 16 kinderen. Wanneer er is plaatsgenomen door iedereen ga je de mee gebrachte taart/cake/muffins/etc. aansnijden en uitdelen en mag iedereen zijn eigen glaasje "tappen" met ranja. 

Als de lekkere dingen op zijn en de cadeautjes uitgepakt worden alle kids één voor één omgetoverd tot een waar fotomodel. Het haar en make-up wordt gedaan voordat jullie op de foto gaan. In tussentijd kan de rest van de groep aan de slag met het pimpen van een fotolijstje. Na de individuele portretten worden er ook nog groepsfoto's gemaakt. 

Daarna is het natuurlijk tijd voor friet met iets lekkers. Vanaf 8 kinderen worden er uiteindelijk 100 foto's gemaakt en verstuurd via wetransfer of gebrand op een DVD. Hier zitten ook sfeerbeelden bij. 

En er zijn nog meer mogelijkheden voor kinderfeestjes. Klik maar eens op de roze websitebutton!

We hebben nog meer leuke, originele kinderfeestjes voor je verzameld in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en omgeving!

Suus' Fotosjop

Haverstraat 11
7573 GK Oldenzaal
Openingstijden In overleg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op kamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur! Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Met of zonder overnachting.

Bekijk alle kampen