AvaTarz KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Op zoek naar een vet cool kinderfeestje? Ga dan naar het grootste klimbos van Nederland: AvaTarz!
Een kinderfeestje bij AvaTarz is echt kicken! Als een echte Tarzan of Jane balanseer je over kabels, balken, touwbruggen en netten door de stoere bomen van dit gave klimbos.

Behalve het feest is hierbij fantastisch om te zien hoe kinderen hun grenzen verleggen. Want behalve de fun krijgt hun zelfvertrouwen vaak een enorme boost. Misschien een reden dat AvaTarZ nogal eens de stempel: ‘vet-gaafste-kinderfeestje-ooit’ krijgt. Link naar vlog.Parcours
Voor de kids van 6 - 9 jaar is er een speciaal KidZ parcours gebouwd. Voor het hogere parcours betaal je een toeslag. Het KidZ parcours heeft een speciaal veiligheidssysteem waarbij je altijd gezekerd bent. Erg handig, want zo heb je beide handen vrij voor het spannende, 2 uur durende avontuur.

Er zijn 4 Avatarz Kinderfeest pakketten. Bij alle feestjes staat de gezellige feesttafel voor je klaar, krijg je ranja en een ijsje, kun je op het springkussen en ga je 2 uur het klimparcours trotseren. Klik voor de mogelijkheden via de websitebutton door naar de site van AvaTarz.

Wist je dat je op het Hulsbeek heerlijk kunt zwemmen, skaten, wandelen en spelen?

AvaTarz

Hengelosestraat 230
7562 PK Deurningen/Oldenzaal
Openingstijden Kinderfeestjes zijn op afspraak en kunnen via de site van AvaTarz online geboekt worden. Prijs Een kinderfeestje is al vanaf €13,50 (vanaf 6 kids) te boeken.  Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Yes! Onze nieuwe gids met meer dan 25 hotspots in de regio is uit! Je vindt hem bij VVV's, campings, bibliotheken en leuke hotspots in Twente.

Check hier onze favorieten!