AvaTarZ KlimbosTerug naar het overzicht

Klimmen en klauteren in het grootste klimbos van Nederland. Dat kan bij AvaTarZ in Oldenzaal!
Als een echte Tarzan of Jane balanseer je over kabels, balken, touwbruggen en netten door de stoere bomen van AvaTarZ klimbos. Dat is pas kicken!

Parcours
Voor de kids van 6 - 9 jaar is er een speciaal KidZ parcours gebouwd. Op een hoogte van 2 - 4 meter vinden de kids wel 30 verschillende hindernissen van touwladder tot klimbrug en niet te vergeten de ziplines waarmee je tussen de bomen kunt roetsjen.

Het hoge parcours is bestemd is voor de grotere kids onder ons. Dit parcours is bereikbaar via de trap naar een van de drie basisplateaus. Er zijn in totaal 5 super gave klimparcoursen met ruim 80 uitdagingen.

Superveilige fun
AvaTarZ stelt de hoogste eisen aan veiligheid en zekerheid. Zij pakken dit aan door een 2 staps instructie door een ervaren instructeur en een unieke klimgordel.

Het KidZ parcours heeft een speciaal veiligheidssysteem waarbij je altijd gezekerd bent. Erg handig, want zo heb je beide handen vrij voor het spannende, 2 uur durende avontuur.

Wist je dat je hier ook een supercool kinderfeestje kunt vieren? En ouders kunnen heerlijk chillen op het vernieuwde terras!

Voor meer informatie over dit gave klimbos, klik dan op de roze button om naar de site van AvaTarz te gaan.

Tip: wij hebben nog veel meer leuke activiteiten voor je verzameld! Kijk snel verder!

AvaTarz

Hengelosestraat 230
7562 PK Deurningen/Oldenzaal
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden. Prijs Vanaf €11,50 kun je al 2 uur klimmen! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste blogs van dit moment

De leukste blogs van dit moment

Binnenkort zullen de blaadjes van de bomen vallen en kunnen we weer op zoek naar paddenstoelen. Wij hebben de leukste blogs van dit moment voor jullie verzameld.

Naar de blogs!