Herfst bij Castellum Hoge Woerd!

29 september 2022
Castellum Hoge Woerd is een moderne herbouw van een 2000 jaar oud Romeins fort en tegenwoordig dé plek waar cultuur, natuur en historie samenkomen. Verwonder je over bijzondere archeologische vondsten, geniet van theatervoorstellingen voor alle leeftijden, ervaar de natuur op de stadsboerderij en laat de Italiaanse keuken je het water in de mond lopen. Vier van zaterdag 22 oktober t/m zondag 30 oktober de herfstvakantie bij het castellum en ontdek wat deze bijzondere plek te bieden heeft!
Castellum Hoge Woerd
Er is hier van alles te doen voor de hele familie. Lees en kijk wat er allemaal te beleven is bij Castellum Hoge Woerd!

Museum Hoge Woerd

in hét (gratis) archeologiemuseum van Utrecht komt de geschiedenis tot leven, bovenop UNESCO werelderfgoed. In de herfstvakantie haal je de archeoloog in jezelf naar boven met allerlei proefjes in het ArcheoLab, ga je op spannende ontdekkingstochten door de geschiedenis of ontmoet je echte Romeinse soldaten bij de wachttoren.



Podium Hoge Woerd

Verwonder je in de theaterzaal over de mooiste familievoorstellingen. Tijdens Herfststukjes in de herfstvakantie is er zelfs extra veel theater! Ontdek hoe je samen kan spelen als je vriendje iets anders gelooft, gluur aan de andere kant van de schutting, ga mee naar dromenland of laat je omverblazen door circustheater.



Steede Hoge Woerd

Bij stadsboerderij Steede Hoge Woerd mag je elke dag tussen 15.30 en 16.30 uur de dierverzorgers helpen bij het voeren en schoonmaken. Heb je een keer geen zin in vieze handen en laarzen? Kom dan lekker spelen in de natuurspeelplaats of gewoon even gezellig knuffelen bij de cavia’s of de konijnen. In de herfstvakantie zijn er ook activiteiten zoals workshops!



CastellumCafé

Wie na een bezoek even wil bijtanken kan plaatsnemen bij het CastellumCafé, met een op de Italiaanse keuken geïnspireerde menukaart vol pizza’s, gebak en borrelhapjes.


 

Veel plezier!

Wil je meer info over het complete aanbod van Castellum Hoge Woerd? Klik dan via de roze button door naar de site!
Naar de website