Favoriete uitjes & adressen

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Veel leuks in de bieb!

Veel leuks in de bieb!

Bibliotheek Utrecht is veel meer dan alleen boeken!

Deze zomer zijn er te gekke activiteiten op verschillende locaties; van toneelspelen voor peuters tot toffe workshops in het lab.

Doe mee en reserveer je plekje!

Tips van de maand

Leuk uitje met kinderen in de regio Utrecht?

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in de regio Utrecht? Wij hebben alle leuke dingen om te doen voor je verzameld!

Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adressen voor zorg & opvoeding in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist.

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag? Wil je met je kind op pad of samen er op uit? Of je nu een uitje of dagje weg zoekt voor de lente, de zomer, de herfst of de winter: er is zoveel te doen in de regio Utrecht!

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Zeist, Nieuwegein, Maarssen, Bilthoven en Woerden !

Uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in de regio Utrecht te beleven. Fijne eropuit tips voor met warm of heet weer, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is.