Favoriete uitjes & adressen

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ode aan de Natuur

Ode aan de Natuur

Een bezoekje aan het Nationaal Bomenmuseum in Doorn is met deze prachtige keramiekexpositie extra speciaal! Je vindt de kunst verspreid over de bomentuin.

Een heel leuk gezinsuitje!

Naar de bomentuin

Tips van de maand

Leuk uitje met kinderen in de regio Utrecht?

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in de regio Utrecht? Wij hebben alle leuke dingen om te doen voor je verzameld!

Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adressen voor zorg & opvoeding in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist.

Uitje herfstvakantie, Sinterklaas en kerstvakantie

Wat gaan we doen vandaag? Kijk hier voor alle leuke uitjes voor het weekend, de woensdagmiddag en de schoolvakanties. Dit najaar zijn er veel leuke dingen om met kinderen te doen in de herfstvakantie en de kerstvakantie. Ook zijn er veel leuke activiteiten en uitjes rondom Sinterklaas, Halloween, Kerst en Oud & Nieuw. Wil je met je kind op pad en samen er op uit? In de stad, in het bos of aan het water? Lekker wandelen of op de fiets? Er is zoveel te doen in Utrecht!

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden!

Uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in de regio Utrecht te beleven. Fijne eropuit tips voor buiten, maar ook binnen uitjes voor als het regent of slecht weer is.