• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

FortFamily | Een mini festival voor de hele familie!

25 april 2024
Ontdek het spannende forteiland van GeoFort met de hele familie! Tijdens FortFamily is de GeoExperience uitgebreid en is er superveel te beleven op het buitenterrein. Geniet van heerlijke hapjes bij de foodtrucks en drankjes op het terras, terwijl de kinderen een ontdekkingsreis maken op het fort!

Wat is er te doen?

Met een strippenkaart van FortFamily kun je alle activiteiten van de GeoExperience én alle extra activiteiten doen!

Op het fort staan talloze belevenissen klaar. Wat dacht je van Minecraft workshops, bootje varen, GeoLab, schminken, (kinder)theater en marshmallows of popcorn roosteren boven het kampvuur?
>> Alle activiteitenEten & drinken

Verspreid over het forteiland vind je diverse foodtrucks waar je terecht kunt voor heel veel lekkers. Denk aan burgers, pizza, poke-bowls, stroopwafels, pannenkoeken, poffertjes, gepofte aardappels en verse frieten. Uiteraard is er ook volop keuze uit heerlijke drankjes!
>> Smullen op het fortBezoek de GeoExperience

Natuurlijk heb je tijdens het festival ook toegang tot het museum van GeoFort: de GeoExperience. Duik samen in de toekomst van de aarde! Doe de ‘Climate race’ en zie welke keuzes je hebt om slim kleren te kopen, wijs met afval om te gaan of geen voedsel te verspillen. En kun jij energie voor je huis bij elkaar trappen?
>> Educatieve attractiePraktische info

- FortFamily vindt plaats op 13 en 14 juli in Herwijnen
- Je bent welkom van 11.00 tot 20.00 uur 's avonds
- Het festival is leuk voor kids vanaf 4 jaar
- Bij GeoFort kun je gratis parkeren
>> Meer handige informatieVeel plezier! Naar de website