Kerstbrunch of kerstlunch; de állerleukste plekjes met kinderen!

28 oktober 2019
2019 - Een kerstbrunch of kerstlunch in een restaurant? Er zijn steeds meer mogelijkheden om met Kerst uit eten te gaan met je kinderen. In en om Utrecht zijn er veel leuke plekjes waar je met het hele gezin overdag of 's avonds heerlijk kunt eten en genieten van de gezellige kerstsfeer! Hieronder vind je onze favoriete restaurantjes voor Kerst. Oh ja, reserveer tijdig!
Kerstbrunches & kerstlunches met kinderen
Als je met kinderen uiteten gaat is het natuurlijk altijd handig om tekenspulletjes en een spelletje mee te nemen. De restaurantjes die wij voor je hebben uitgezocht organiseren zelf ook iets extra's voor kinderen of hebben een speciale speelruimte. Ideaal als je zelf net iets langer wilt blijven tafelen!

Kerstbrunch, kerstlunch of 's avonds uit eten met kinderen


Loft 88
Op 2e Kerstdag kun je bij Loft 88 genieten van een lekker gerecht van de kaart of kiezen voor de speciale kerstlunch. Kinderen hebben hier binnen en buiten lekker de ruimte, ideaal! Ook kunnen ze zelf kerstkoekjes bakken, superleuk. Dus echt een fijne plek om sfeervol en ongedwongen uit eten te gaan en te genieten van Kerst, samen met familie of vrienden!

Kerstbrunch bij Geertjes Hoeve (= VOLGEBOEKT)
Op Tweede Kerstdag kun je met de hele familie aanschuiven bij de Kerstbrunch bij Geertjes Hoeve! De brunch begint met een feestelijk drankje en daarna kun je lekker smullen van het buffet. Er is volop keuze, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarna zijn er buiten op het erf nog verschillende familie-activiteiten. Zo kun je een foto laten maken met de hele familie in kerstsfeer op de boerderij, superleuk! Of rooster heerlijke marshmallows boven het vuur. En natuurlijk kun je ook de geitjes voeren!Down Under
Ook een aanrader, ga met Kerst naar Down Under in Nieuwegein en geniet met familie en/of vrienden van een heerlijke brunch. Op Eerste Kerstdag is er een heerlijk warm en koud brunchbuffet. Voor kinderen is er in de beachclub een speelhoek. Tip: 's avonds is er een dinerbuffet, ook ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.Restaurant Vroeg
Dit mooie restaurant in Bunnik ligt vlak bij het bos, handig als je de kids voor of na het eten even lekker wilt laten uitrazen. Bij Vroeg kun je op 1e en 2e Kerstdag terecht voor een kerstbrunch en voor een kerstdiner. Leuk, kinderen mogen bij de brunch koekjes bakken met de koks. Zo kun je als ouders nog even rustig natafelen!

KEES eten & drinken
Geen zin om uren in de keuken te staan? Restaurant KEES is dit jaar op kerstavond en op beide kerstdagen geopend. Op alle dagen serveren ze een kerstdiner en op Eerste en Tweede Kerstdag ben je ook van harte welkom om te genieten van een lekkere kerstbrunch. Speciaal voor de kinderen is er een kinderbuffet/kindermenu. Ook kunnen ze zich uitleven in de speelhoek, draait er een leuke kerstfilm en krijgt ieder kind een speciaal puzzel-kleurboek.

Kerst uiteten Utrecht

Bistro Belle
Ook bij dit mooie restaurant in Oud-Zuilen kun je met Kerst heerlijk uit eten met je gezin of hele familie. Heerlijk genieten van een feestelijke brunch of een culinair diner! Bistro Belle is kerstavond, 1e  en 2e kerstdag geopend voor een heerlijk kerstdiner. Daarnaast kun je op 1e e 2e kerstdag genieten van een feestelijk kerstbrunch voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en liggen er feestelijke kerstkleurplaten klaar!

De Rechtbank
Familie in het middelpunt tijdens de kerstdagen. Bij De Rechtbank verzorgen ze een heerlijk ontbijt, lunch en diner voor jou en de belangrijkste mensen in je leven. Geniet van de warmte en gezelligheid om je heen, terwijl je zelf even lekker mag uitrusten!

Op zoek naar meer kerstuitjes? bezoek eens een kerstmarkt of kerststal.


Kerstvakantie-uitjes in Utrecht

Op zoek naar leuke tips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kerstvakantie-uitjes in Utrecht, kijk snel!