Kerstbrunch of kerstlunch; de állerleukste plekjes met kinderen!

21 november 2023
2023 - Een kerstbrunch of kerstlunch in een restaurant? Er zijn steeds meer mogelijkheden om met Kerst uit eten te gaan met je kinderen. In en om Utrecht zijn er veel leuke plekjes waar je met het hele gezin overdag of 's avonds heerlijk kunt eten en genieten van de gezellige kerstsfeer! Hieronder vind je onze favoriete, kindvriendelijke restaurantjes voor Kerst. Oh ja, reserveer tijdig!
Kerstbrunches & kerstlunches met kinderen
Als je met kinderen uiteten gaat is het natuurlijk altijd handig om tekenspulletjes en een spelletje mee te nemen. De restaurantjes die wij voor je hebben uitgezocht organiseren zelf ook iets extra's voor kinderen of hebben een speciale speelruimte. Ideaal als je zelf net iets langer wilt blijven tafelen!

Kerstbrunch, kerstlunch of 's avonds uit eten met kinderen

Kerstbrunch bij Geertjes Hoeve
Op Tweede Kerstdag kun je met de hele familie aanschuiven bij de Kerstbrunch bij Geertjes Hoeve! Vanaf 10.00 uur kun je lekker smullen van het buffet. Er is volop keuze, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarna zijn er buiten op het erf nog verschillende familie-activiteiten. Zo kun je een foto laten maken met de hele familie in kerstsfeer op de boerderij, superleuk! Of rooster heerlijke marshmallows boven het vuur. En natuurlijk kun je ook de geitjes voeren!GeoFort
Op 2e kerstdag en 3e kerstdag (woensdag 27 december) kun je heerlijk brunchen bij GeoFort! Er staat dan een uitgebreid kerstbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten voor je klaar.

TIP: Maak er een gezellige familiedag van en combineer de brunch met een bezoek aan het interactieve kindermuseum (speciaal actietarief).

Restaurant Vroeg
Dit mooie restaurant in Bunnik ligt vlak bij het bos, handig als je de kids voor of na het eten even lekker wilt laten uitrazen. Bij Vroeg kun je op 1e en 2e Kerstdag terecht voor een kerstlunch en voor een kerstdiner waarbij er in 4 of 5 rondes verschillende hapjes worden geserveerd. Voor kinderen t/m 11 jaar is er een speciaal viergangenmenu met lunch en diner.

Bistro Belle
Ook bij dit mooie restaurant in Oud-Zuilen kun je met Kerst heerlijk uit eten. Heerlijk genieten van een feestelijke brunch of een culinair diner! Bistro Belle is Kerstavond, 1e Kerstdag geopend voor een kerstdiner. Daarnaast kun je op 1e en 2e Kerstdag genieten van een feestelijk kerstbrunch! Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en liggen er feestelijke kerstkleurplaten klaar! Nieuw dit jaar: de photobooth om de mooiste kerstmomenten vast te leggen.

De Rechtbank
Familie in het middelpunt tijdens de kerstdagen. Bij De Rechtbank verzorgen ze een heerlijk ontbijt, lunch en diner voor jou en de belangrijkste mensen in je leven. Geniet van de warmte en gezelligheid om je heen, terwijl je zelf even lekker mag uitrusten!

Koetshuis Beerschoten
Op 2de Kerstdag is het Koetshuis open voor een heerlijke kerstlunch. Kies een lekkernij van de kaart in combinatie met een warm drankje. Perfect om even op te warmen na een gezellige kerstwandeling. Wist je namelijk dat Beerschoten in een prachtig winterse omgeving ligt?

Op zoek naar nog meer kindvriendelijke kerstuitjes? Bezoek eens een kerstmarkt of kerststal (nog niet up to date).


Kerstvakantie-uitjes in Utrecht

Op zoek naar leuke tips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kerstvakantie-uitjes in Utrecht, kijk snel!