Kidsproof blogTerug

Kerstbrunch of kerstlunch; de állerleukste plekjes met kinderen!

28 oktober
2019 - Een kerstbrunch of kerstlunch in een restaurant? Er zijn steeds meer mogelijkheden om met Kerst uit eten te gaan met je kinderen. In en om Utrecht zijn er veel leuke plekjes waar je met het hele gezin heerlijk kunt eten en genieten van de gezellige kerstsfeer! Hieronder vind je onze favoriete restaurantjes voor Kerst. Ohja, reserveer tijdig!
Kerstbrunches & kerstlunches met kinderen
Als je met kinderen uiteten gaat is het natuurlijk altijd handig om tekenspulletjes en een spelletje mee te nemen. De restaurantjes die wij voor je hebben uitgezocht organiseren zelf ook iets extra's voor kinderen of hebben een speciale speelruimte. Ideaal als je zelf net iets langer wilt blijven tafelen!

De info hieronder wordt binnenkort weer helemaal up to date gemaakt!

Kerstbrunch of kerstlunch met kinderen


Loft 88
Kerstontbijt of liever een kerstbrunch met kinderen? Bij Loft 88 in Utrecht kan het allebei. Zowel op 1e, 2e als 3e Kerstdag ben je bij Loft 88 van harte welkom met het hele gezin! Bij het samenstellen van het kerstontbijt en de kerstbrunch is zeker ook aan kleine kinderen gedacht! Voor de kids is er bovendien een mini bioscoop met kerstfilm op groot scherm. Ook mogen ze wafels versieren!

Kerstbrunch bij Geertjes Hoeve (= VOLGEBOEKT)
Op Tweede Kerstdag kun je met de hele familie aanschuiven bij de Kerstbrunch bij Geertjes Hoeve! De brunch begint met een feestelijk drankje en daarna kun je lekker smullen van het buffet. Er is volop keuze, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarna zijn er buiten op het erf nog verschillende familie-activiteiten. Zo kun je een foto laten maken met de hele familie in kerstsfeer op de boerderij, superleuk! Of rooster heerlijke marshmallows boven het vuur. En natuurlijk kun je ook de geitjes voeren!Down Under
Ook een aanrader, ga met Kerst naar Down Under in Nieuwegein en geniet met familie en/of vrienden van een heerlijke brunch. Op Eerste Kerstdag is er een heerlijk warm en koud brunchbuffet. Voor kinderen is er in de beachclub een speelhoek. Tip: 's avonds is er een dinerbuffet, ook ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.Restaurant Vroeg
Dit mooie restaurant in Bunnik ligt vlak bij het bos, handig als je de kids voor of na het eten even lekker wilt laten uitrazen. Bij Vroeg kun je op 1e en 2e Kerstdag terecht voor een kerstbrunch en voor een kerstdiner. Leuk, kinderen mogen bij de brunch koekjes bakken met de koks. Zo kun je als ouders nog even rustig natafelen!

KEES eten & drinken
Geen zin om uren in de keuken te staan? Restaurant KEES is dit jaar op kerstavond en op beide kerstdagen geopend. Op alle dagen serveren ze een kerstdiner en op Eerste en Tweede Kerstdag ben je ook van harte welkom om te genieten van een lekkere kerstbrunch. Speciaal voor de kinderen is er een kinderbuffet/kindermenu. Ook kunnen ze zich uitleven in de speelhoek, draait er een leuke kerstfilm en krijgt ieder kind een speciaal puzzel-kleurboek.

Kerst uiteten Utrecht

Bistro Belle
Ook bij dit mooie restaurant in Oud-Zuilen kun je met Kerst heerlijk uit eten met je gezin of hele familie. Heerlijk genieten van een feestelijke brunch of een culinair diner! Bistro Belle is kerstavond, 1e  en 2e kerstdag geopend voor een heerlijk kerstdiner. Daarnaast kun je op 1e kerstdag genieten van een feestelijk kerstbrunch voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en liggen er feestelijke kerstkleurplaten klaar!

Op zoek naar meer kerstuitjes? Bekijk ons overzicht met de leukste kerstuitjes in de kerstvakantie! Ook heel leuk: bezoek eens een kerstmarkt of kerststal.