• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De allerleukste kinderfeestjes in Zeist!

1 mei 2024
Een kinderfeestje in Zeist vieren? Volop keuze uit gezellige, stoere, creatieve en actieve kinderfeestjes bij jou in de buurt! Niet alleen in Zeist, maar ook in De Bilt en Driebergen is het aanbod enorm. We hebben de allerleukste partijtjes op een rijtje gezet, nu alleen nog kiezen.. Fijne verjaardag!
De Boswerf
Bij De Boswerf in Zeist kun je op verschillende dagen in de week terecht voor een kinderfeestje. Je kunt hier zelf een feestje organiseren of de organisatie uit handen geven en als ouder zelf lekker meedoen. Van koken op je eigen vuurtje tot met een echt zakmes aan de slag gaan en van braakballen pluizen tot tutten in de tuin, er is een hoop mogelijk!

De Techniek-juf
Tijdens een kinderfeestje met de Techniek-juf leren kinderen al spelenderwijs hoe leuk techniek en natuurkunde is. Het voordeel is dat je nergens heen hoeft, de Techniek-juf kan gewoon bij je thuis langskomen. Onder begeleiding ontwerpen, zagen, timmeren en versieren kinderen hun eigen werkstuk. Daar komt een hoop bij kijken!  

KunstenHuis
Zin in een creatief kinderfeestje? Vier je kinderfeestje dan bij het KunstenHuis. Kies een thema dat bij de jarige job past en kies een passende werkvorm zoals een toneelstuk, een (gezamenlijk) schilderij of een kleiwerkstuk. Leuk!

kinderfeestje kunstenhuis

Naar de binnenspeeltuin
Jungle Gemz en Indoorspeeltuin Plezier zijn ideale locaties voor een kinderfeestje op een regenachtige dag. Kids kunnen er van de glijbanen glijden of ravotten in het ballenbad. Terwijl de jarige job erop los klimt en klautert met zijn of haar vriendjes, geniet jij van een heerlijk kopje koffie. 

Blik & Burgers
Ook de gave speeltuin Blik & Burgers is een leuke plek voor een goed kinderfeestje. Kids kunnen zich tijdens een kinderfeestje vermaken in de speeltuin of in de nabij gelegen skeelerbaan. Goed om te weten, de standaard kinderfeestjes zijn hier gemakkelijk uit te breiden met leuke extra activiteiten zoals knutselen, een leuke speurtocht of zelfs een ponyrit. De Paardebloem
Vier je verjaardag met een spannend buitenfeestje in het bos. Bij De Paardebloem organiseren ze feestjes die zijn gericht op de natuur. Maak vuur zonder aansteker of ontdek wie het beste bosdier is. Goed om te weten, ze organiseren niet alleen feestjes in Zeist, maar ook in de regio's Utrecht en Driebergen.

Klimbos Zeist
Ook leuk, ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan en verken het klimparcours bij Klimbos Zeist. Je kunt hier zelfs je klimfeestje combineren met een bezoek aan het zwembad. Ideaal!

Kookatelier Cayenne
Net buiten Zeist, in Driebergen, vind je Kookatelier Cayenne. Hier organiseren ze bruisende bak- en kookfeestjes voor zowel kleinere als grotere kinderen. Maak de lekkerste Italiaanse pizza's of geniet van een high tea met zoete en hartige gerechtjes. Het allerleukste is natuurlijk dat je als je klaar bent alles zelf mag proeven. Smullen maar!Bouwsels
Droomt jouw kind ervan om samen met vrienden een knikkerbaan te bouwen? Met dit kinderfeestje van Bouwsels kan deze droom op een locatie naar wens werkelijkheid worden. Dit kan buiten in een tuin, in het buurtpark of op een plein. Voor kids vanaf 8 jaar.

Young Engineers Utrecht
Kinderen die gek zijn op LEGO® kunnen de coolste modellen bouwen tijdens een kinderfeestje bij Young Engineers Utrecht. Als de kids zijn uitgebouwd is er nog tijd voor een leuk spel. Heb je speciale wensen? In overleg is het mogelijk om deze feestjes op maat te maken. Wel zo makkelijk!Ben je op zoek naar nog meer kinderfeestjes en ben je benieuwd wat er buiten Zeist allemaal te doen is? Bekijk dan ons overzicht met alle kinderfeestjes in Utrecht!