• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste adresjes met kinderen in Leidsche Rijn

7 mei 2024
Zijn jullie weleens in Leidsche Rijn geweest? Er is hier superveel te beleven voor kids: van pannenkoekenhuis tot speelparadijs en pizzabakkers! Wij hebben onze favoriete kinderwinkels en speelplekken voor jullie op een rijtje gezet!
Leidsche Rijn is ondertussen een bruisende plek! En dat terwijl het vernieuwde centrum pas sinds 2018 open is. Tijdens de bouw zijn ze de kids niet vergeten. Neem ze gezellig mee op pad en ontdek alle kinderwinkels en kindermenu's!

Kinderwinkels in Leidsche Rijn


Labels For Little Ones

Bij Labels For Little Ones vind je superleuke outfits voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je shopt hier verschillende (duurzame) kinderkledingstukken van de mooiste merken. Doordat de verschillende stijlen leuk bij elkaar passen, kun je de outfits ook makkelijk met elkaar mixen en matchen.



Blendz

Je nieuwe paar kinderschoenen shop je bij Blendz. De winkel staat vol met supergave sneakers en prachtige laarsjes, er is voor ieder wat wils. Met de verschillende merken die hier te vinden zijn, maken kinderen helemaal de blits!



Hout Doe

Houten speelgoed voor groot en klein. Van houten blokken tot kindergereedschap en van poppenwagens tot houten dieren. Bij Hout Doe vind je mooi duurzaam hout speelgoed van een goede kwaliteit!



Pipoos

Pipoos is een hobbywinkel met alles wat je nodig hebt voor sieraden maken, verven, kleien, breien, tekenen en nog veel meer. De ideale winkel voor alle kinderen (en volwassenen) die houden van een crea bea middag.

Smullen met kids in Leidsche Rijn


Papa’s Pannenkoeken (open medio aug 2024)

Een gezellig pannenkoekenhuis met heerlijke pannenkoeken voor jong en oud. Papa's Pannenkoeken is een perfecte plek om te komen eten met papa & mama of opa & oma. Kinderen kunnen tijdens het wachten helemaal los in de gezellige speelhoek!



Pizzabakkers

Niet alleen leuk voor ouders maar ook voor de kids: pizza van de Pizzabakkers! Bestel voor de kleine pizzaiolo's een bolletje pizzadeeg om mee te kleien, niet om op te eten. En laat het afbakken in de pizzaoven.



Heerlijk spelen in Leidsche Rijn


Rijntje Speelparadijs

Dit speelparadijs op de Wenenpromenade zit vol met speeltoestellen. Kinderen kunnen hier lekker ravotten, of helemaal los in de knutselhoek. Er is genoeg ruimte om te klimmen en te klauteren. Rijntje Speelparadijs is geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Kinderen zijn welkom onder begeleiding van ouders en/of verzorgers.



Veel plezier in Leidsche Rijn!