Moederdag brunch, lunch en diner ideetjes

1 april 2023

Moederdag 2023 komt er weer aan! Houdt jouw mama ook zo van lekker uit eten gaan? Neem haar dan dit jaar op Moederdag mee voor een heerlijk ontbijt, brunch, lunch, high tea of diner op één van de volgende fijne plekjes. Samen smullen maar!

In en om Utrecht kun je met Moederdag heel leuk uit eten!
Zin om Moederdag op de boerderij te vieren? Ga dan naar Geertjes Hoeve in Haarzuilens! Je kunt er genieten van heerlijke pannenkoeken, bananencake, quiches en warme stokbroodjes, maar kinderen kunnen er ook geitjes een flesje melk geven en marshmallows roosteren boven het vuurtje. Sowieso vermaken de kinderen zich goed op deze boerderij, met dieren en veel speelgelegenheid. 

Verwen je moeder met een uitje naar Kasteel de Haar. Tijdens een picknick kun je genieten van de lekkerste hapjes met een bijzonder uitzicht. Geniet van het eten, wandel door het uitgestrekte park en bezoek het indrukwekkende kasteel. Maak een mooie herinnering met je moeder.Wil je je moeder graag wat lekkers serveren op Moederdag maar... wil je het liever niet zelf maken? Ga dan lekker uit eten bij restaurant De Rechtbank in hartje Utrecht voor een moederdaglunch! Hier staat een een heerlijk driegangen menu te wachten. Een super relaxte zondag voor moeder en kind!

moederdag uit eten utrecht

Ook bij De Kleine Baron in Zuilen is het feest op zondag 14 mei. Verwen je moeder bijvoorbeeld met een heerlijke high tea met verrukkelijke thee en smakelijke hartige én zoete hapjes. Dat wordt zeker een hele gezellige middag op Moederdag! Reserveren is aan te raden.

Bij Vroeg in Bunnik geniet je met je moeder van een heerlijk ontbijt. 's ochtends ben je van harte welkom om te smullen van warme croissants, versgebakken broodjes, ambachtelijke jam en kaas en meer. Ben je gek op zoetige gerechten? Je kunt hier ook terecht voor een high tea. Om je vingers bij af te likken zo lekker! Jammie...

moederdag uit eten utrecht

Bij Fort aan de Klop wordt het brunchbuffet om 11.00 uur geopend. 2 uur lang kan het hele gezin komen smullen. Heb je al zin in de verse soep, biologische broodjes, salades, spreads en chocolade- en koffiebroodjes?

Speciaal voor deze dag organiseert Fort de Gagel een uitgebreide Moederdag brunch in Utrecht. Je bent van harte welkom om gezellig samen met je moeder en het hele gezin te komen brunchen. De ‘Moederdag brunch’ start om 11:00 uur en duurt tot 13:00 uur, inloop vanaf 10:30 uur. Voor kinderen onder de 4 jaar is de brunch gratis. De brunch is inclusief koffie, thee, sappen, frisdranken en mocktails. Een tafel vol met lekkers!Bij KEES eten & drinken serveren ze op Moederdag een heerlijke brunch. Speciaal voor kinderen is er een apart kinderbuffet en kunnen ze een mooi knutselwerkje voor hun moeder maken. Ook leuk, sinds kort is hier een nieuw speeltoestel met glijbaan te vinden. Bij mooi weer, kunnen de kids dus lekker naar buiten!

Op 12 mei geniet je bij Loft 88, aan de rand van Utrecht, van een heerlijk hapje en drankje, terwijl de kinderen een scrub maken voor hun moeder. Een leuk uitje voor Moederdag!

Ooit weleens Moederdag gevierd in een boomgaard? Verras je moeder met een speciale brunch bij Plattelandswinkel De Haarse Gaard. De brunch bestaat uit allerlei zoetige en hartige gerechten en is inclusief, koffie, thee en sappen. Vergeet niet om van tevoren een plekje te reserveren!

Heel leuk: op een van de leukste plekjes van Utrecht, bij Molen de Ster, kun je je moeder heerlijk verwennen met een lekkere brunch of high tea! Echt een unieke locatie. Vooraf even reserveren.

En, waar verras jij je moeder mee?

Fijne Moederdag!