Tips voor paasbrunch, paaslunch & paasdiner met kinderen!

21 januari 2024
Of je nu zin hebt in een lekkere paasbrunch, paaslunch of paasdiner; in en om Utrecht kun je met Pasen in 2024 heerlijk uit eten met het hele gezin! Ook voor de kinderen is er van alles georganiseerd. Wij verzamelden deze toffe plekjes voor jou. Vergeet niet om tijdig te reserveren!

Lekkere paasbrunch, paaslunch of paasdiner 

Fijn, er zijn zo veel leuke paasuitjes! Veel restaurants bieden een speciaal paasontbijt aan of juist een paasbrunch, paaslunch of paasdiner. 

Paasbrunch bij Buurten
Geniet op Eerste Paasdag van een feestelijke brunch met diverse gerechten bij een van de locaties van Buurten. Allemaal in mini variant, zodat je overal van kunt proeven. Terwijl jullie smullen, kunnen de kinderen hun eigen bloempotje met lentebloeier schilderen. De locaties van Buurten zijn lekker ruim opgezet en hebben allemaal een speelhoek. Heel kindvriendelijk dus. Wij van Kidsproof buurten er heel graag. Lees meer en reserveer tijdig!Paasbrunch op Fort de Gagel 
Op zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 organiseert Fort de Gagel een uitgebreide paasbrunch, speciaal voor dit vrolijke voorjaarsfeest. Over het hele eiland worden deze dagen eieren verstopt door de paashaas. Kom gezellig brunchen en samen zoeken. Hebben de kids hierna nog energie over? Dan kunnen ze heerlijk uitrazen op het speeltoestel naast het terras of paastakken versieren. Een sfeervol paasuitje op een prachtige plek in Utrecht!Paasbrunch bij Hygge
Bij Hygge serveren ze op Eerste Paasdag (zondag 31 maart 2024) een lekkere paasbrunch. Na een welkomstdrankje kan worden genoten van de warme en koude gerechten van het buffet. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu. Ideaal, naast het terras is een grasveld waar kinderen lekker kunnen spelen. Binnen in het restaurant is een kinderhoek, verder zijn er boekjes, kleurtjes en speelgoed. Een goed plekje om Pasen te vieren dus!

Brunchen bij Geertjes Hoeve
Op zowel Eerste als Tweede Paasdag kun je met de hele familie naar Geertjes Hoeve voor een feestelijke paasbrunch. Om 10.00 uur opent het buffet... smullen maar! Op het erf zijn allerlei toffe activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Zo mogen de kids paaseieren zoeken in het weiland. Natuurlijk kun je ook de geitjes een flesje geven. Zo schattig!

pasen uiteten utrecht kinderen


Pasen bij Vroeg
Op beide paasdagen kun je bij Vroeg van 's ochtends tot 's avonds heerlijk uiteten met het hele gezin. Kies voor een paasbrunch, high tea of paasdiner! Geniet van heerlijke gerechten op z'n Vroegs. Met onder andere een uitgebreid paasbuffet, zoete en hartige lekkernijen en een diner a la carte!Paasbrunch en paasknutselen bij De Landgoederij
De Landgoederij opent haar deuren op Eerste Paasdag voor een paasbrunch voor het hele gezin. Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom. Geniet van de heerlijke voorjaarsgerechten en sluit af met een feestelijk paasdessert!


Paasbrunch GeoFort
Op GeoFort staat op 1e of 2e paasdag een uitgebreid paasbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten klaar. Geniet van broodjes, soep, salade, fruit en heerlijke zoete lekkernijen. De middag kun je doorbrengen in de gratis Speurtuin of in het museum. Voor het museumbezoek geldt een speciaal actietarief voor gasten van de paasbrunch.Paasbrunch bij de Molen
De Paashaas is langsgeweest bij Molen de Ster. Hij heeft sporen achtergelaten in de vorm van paaseitjes. Kinderen kunnen op zoek naar alle stuks na de heerlijke Paasbrunch of lekkere High Tea in de monumentale houtzagerij. Ook tijdens het smullen hebben ze nog genoeg te doen. Met een puzzeltocht, knutselen en kleuren op het molenerf moeten de kinderen alle lekkere hapjes niet vergeten!


De Moestuin paasbrunch
Eitjes zoeken, lekker brunchen en gezellig samenzijn kan in de mooie kas van De Moestuin! Zondag 31 maart worden bezoekers verwelkomt met voorjaarssoep, verschillende soorten brood en beleg, American Pancakes en een voorjaarssalade. Natuurlijk inclusief koffie, thee, sap, water en limonade! En hoeveel paaseitjes kunnen jullie ondertussen vinden?

Kortom: er is vanalles te doen met Pasen en je kunt zowel op Eerste als Tweede Paasdag volop genieten van een heerlijke paasbrunch, -lunch of -diner. Wees er rap bij, want ervaring leert dat de restaurants snel volgeboekt zitten!

Nog op zoek naar leuke uitjes met Pasen? Kijk dan ook in onze uitagenda voor meer gezellige paasuitjes voor kinderen in en om Utrecht en leuke uitjes met de hele familie.

Vrolijk Pasen!

Paasbrunch met kinderen Utrecht - uit eten