Tips voor paasbrunch, paaslunch & paasdiner met kinderen!Terug naar het overzicht

1 maart
Of je nu zin hebt in een lekkere paasbrunch, paaslunch of paasdiner; in en om Utrecht kun je met Pasen in 2018 heerlijk uit eten met het hele gezin! Ook voor de kinderen is er van alles georganiseerd. Wij verzamelden deze toffe plekjes voor jou. Vergeet niet om tijdig te reserveren!
Paasbrunch en paasknutselen bij de Landgoederij
Speciaal voor Pasen opent De Landgoederij haar deuren op Eerste Paasdag voor een paasbrunch voor het hele gezin. Om 10.30 uur word je ontvangen met een feestelijke amuse, waarna het voorjaarsbuffet wordt geopend. Speciaal voor kinderen is er een kinderpaasbuffet en een tafel om paasknutsels te maken. In de kasteeltuin kun je naar hartelust paaseieren zoeken!

Eieren zoeken en brunchen bij de Moestuin

De paashaas heeft weer zijn best gedaan! Op zondag 1 april kunnen kinderen paaseieren zoeken in De Moestuin (Utrecht Oost). Geniet daarna met het hele gezin van een uitgebreide paasbrunch. Het eieren zoeken begint om 11.30 uur. Na een halfuur zoeken kan iedereen om 12.00 uur aan tafel. Heerlijk samen smullen! Reserveren kan tot 26 maart.Pasen bij GeoFort
Niet alleen wordt er op 1e en 2e Paasdag een heerlijke paasbrunch geserveerd bij GeoFort, er is het hele paasweekend nog veel meer te doen! Naast het standaard aanbod kun je doorlopend meedoen aan de Paas- en Minecraft Speurtocht. Op zaterdag 31 maart kun je ook leuke proefjes doen in het GeoLab. Of kom zondag 1 april (1e Paasdag) naar het fort en combineer een paasbrunch met de Historische Dag. Op maandag 2 april (2e Paasdag) kun je naast de paasbrunch en alle leuke GeoExperience exhibits deelnemen aan een workshop bijzondere-vliegtuigjes-vouwen, is er GPS tekenen en wordt er om 12.00 uur een kampvuur aangestoken om marshmallows te roosteren.

Pasen bij Vroeg

Op beide paasdagen kun je bij Vroeg van 's ochtends tot 's avonds heerlijk uiteten met het hele gezin. Kies voor een paasbrunch, high tea of paasdiner! De paasbrunch en high tea zijn in buffetvorm. 's Avonds kun je hier genieten van een paasdiner in tapasvorm. Voor de kids zijn er speciale gerechtjes. Mmm!

Vier Pasen bij Down Under
Geniet van een feestelijke paasbrunch samen met familie of vrienden op een prachtige locatie aan het water! Op 1e paasdag opent Down Under de beachclub en wordt er een heerlijke brunch voor het hele gezin verzorgd. Je wordt ontvangen om 11.00 uur en kunt genieten van een onbeperkte paasbrunch. Na de brunch kunnen de kinderen op zoek gaan naar paaseitjes en let goed op… want wie het “gouden ei“ vindt, wint een Familie BBQ inclusief BBQ-huisje en 1 uur voetgolf voor 4 personen. Uiteraard kunnen de kids ook een activiteit doen zoals bodyboarden, bubble voetbal of een potje voetgolf. Handig om dat vooraf te reserveren!Spelen en smullen bij de Rechtbank
Terwijl de kinderen spelen, koekjes bakken en paasereieren zoeken kunnen ouders (en natuurlijk opa's, oma's, oom, tantes en ga zo maar door) smullen van een superlekker paasontbijt, paasbrunch of paaslunch bij restaurant De Rechtbank in het centrum van Utrecht. Een topplek met Pasen voor het hele gezin!

Brunchen in een echt fort (= inmiddels VOL)
Kom op 1e of 2e paasdag samen lekker brunchen bij Fort aan de Klop! Je wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels en daarna verwend met een uitgebreide brunch met allerlei lekkers. Op en top genieten! Ook dit jaar zal de Paashaas paaseieren verstoppen op het terrein van het fort. Wie vindt er het meest?

Paasbrunch of -diner bij Bistro Belle
Bij Bistro Belle kun je beide Paasdagen heerlijk genieten. Kies je voor een feestelijke voorjaarsbrunch of een paasdiner? Aan de kinderen wordt uiteraard gedacht!

Brunchen op de boerderij (= inmiddels VOL)
Op zowel eerste als tweede paasdag kun je met de hele familie naar Geertjes Hoeve voor een feestelijke paasbrunch. Om 10.00 uur start je met een lekker drankje en daarna...smullen maar! Op het erf zijn allerlei toffe activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Ook mogen de kids paaseieren zoeken in het weiland! Natuurlijk kun je ook de pasgeboren lammetjes een flesje geven. Zo schattig!

Lekker pannenkoeken eten
Heb je meer zin in pannenkoeken? Kom dan naar Pand Pannenkoek. In deze unieke, stoere barn in Schalkwijk (vlakbij Houten) kun je met je hele gezin heerlijk pannenkoeken eten en volop binnen en buiten spelen. 1e en 2e Paasdag geopend.Kortom: er is vanalles te doen met Pasen en je kunt zowel op Eerste als Tweede Paasdag volop genieten van een heerlijke paasbrunch, -lunch of -diner. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat de restaurants snel volgeboekt zitten!

Nog op zoek naar leuke uitjes met Pasen? Kijk dan ook in onze uitagenda voor leuke uitjes met de hele familie.

Vrolijk Pasen!