De tofste strandtenten met kinderen in en om Utrecht!

13 mei 2023
Altijd gedacht dat je een heel eind moest reizen om bij een fijne strandtent te kunnen neerploffen om te genieten van het warme zonnetje en een lekker strandje? Dan hebben we goed nieuws voor je: ook in en om Utrecht zijn namelijk super toffe strandtenten te vinden die heel kindvriendelijk zijn! Dus gooi de schepjes, emmertjes en zonnebrandcrème gauw in een grote tas en maak er een mooie dag van op één van deze leuke stadsstranden.
De fijnste strandtenten en strandjes met kinderen in en om Utrecht
Net buiten de stad vind je de Haarrijnseplas. Een super fijne plek: strand, water, een strandwacht en... een heerlijke strandtent, Key West. Hier geniet je op een prachtig terras van de heerlijkste hapjes en drankjes, terwijl de kids zich eindeloos vermaken in en bij het water. Wat wil een mens nog meer? Op en top vakantiegevoel!



Voor een spectaculair uitzicht op de Laagravense Plas moet je absoluut een keer neerstrijken op het fijne terras van strandtent Down Under. Ook kun je hier je watersporthart ophalen: wavesurfen, bodyboarden, waterskiën en wakeboarden, het kan hier namelijk allemaal. Durf jij het aan? Super stoer zeg!



Zin om lekker te chillen aan het water met een koud drankje in je hand? Dat kan bij Strand SOIA in Oog in Al! Je vindt hier een restaurant met terras geschikt voor een heerlijke lunch, diner of borrel, en er is een leuke speeltuin. De kids zullen zich hier dus geen moment vervelen. Let op; zwemmen kan hier niet. Genieten maar bij dit leuke stadsstrand!



Ook Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel is zo'n toffe plek. Je vindt hier een restaurant met mooi terras waar je heerlijk kunt eten en drinken in een relaxte omgeving. Zo'n fijn stadsstrand! Voor echte durfallen is zelfs flyboarden hier mogelijk. Wauw!



Veel strandplezier!