Uit eten in je eigen huis. Dat kan!

27 december 2021
Wij kunnen nu even niet naar het restaurant, dus komt het restaurant naar jou! Veel eetgelegenheden zijn gewoon open voor afhaal of bezorging. Wij hebben een aantal van onze favoriete adresjes voor je op een rijtje gezet. Ontdek ze snel en support onze locals!
Bistro Belle-Box
Met de Bistro Belle-box eet je thuis toch lekker en gevarieerd. In een box zitten maar liefst 12 verschillende gerechtjes per persoon! Thuis alleen nog even in de oven en smullen maar!

Guusjes
Je lunch, diner of borrel is pas helemaal compleet met de gerechten van Guusjes. Met voldoende keuze voor kinderen. Van een tosti 's middag tot pizza en homemade frietjes 's avonds.

Steede Hoge Woerd
Ben jij ook zo dol op pizza? Na de kerstdagen kun je ze bij CastellumCafé bestellen. Ophalen kan natuurlijk ook! Hmm lekker!

Hygge
De keuze is reuze bij Hygge. Op de kaart staan lekkere taartjes, broodjes, smoothies, maar ook high tea, lunch en diner. Mét volop keuze voor kids; van fish and chips tot huisgemaakte frietjes.

De Pizzabakkers
Ready voor take-away: de verse houtoven pizza's van De Pizzabakkers. Met maar liefst 5 vestigingen in Utrecht is er vast wel een restaurant dichtbij jouw huis!

Meneer Peer
Meneer Peer heeft nog altijd zin om lekkere broodjes, taartjes en koffies to go te maken! Elke woensdag t/m zaterdag open om de thuiswerkers van een goede lunch te voorzien.

PAND Pannenkoek
Waar normaal gesproken allerlei soorten pannenkoeken over de toonbank vliegen, staat PAND Pannenkoek nu in het teken van oliebollen! Geniet van appelbollen, berlinerbollen en een warme choco to go!

Tip voor thuis - Yoghurt Barn Utrecht
De yoghurtjes van de Yoghurt Barn zijn altijd een lust voor het oog. Helaas is de winkel tijdelijk gesloten. Gelukkig heeft Yoghurt Barn speciaal de recepten van drie Yoghurt Specials met ons gedeeld om thuis te maken!

Bon appétit!