Uit eten in je eigen huis. Dat kan!

6 november 2020
Wij kunnen nu even niet naar het restaurant, dus komt het restaurant naar jou! Veel eetgelegenheden zijn gewoon open voor afhaal of bezorging. Wij hebben een aantal van onze favoriete adresjes voor je op een rijtje gezet. Ontdek ze snel en support onze locals!
Bistro Belle-Box
Met de Bistro Belle-box eet je thuis toch lekker en gevarieerd. In een box zitten maar liefst 12 verschillende gerechtjes per persoon! Thuis alleen nog even in de oven en smullen maar!

Guusjes
Je lunch, diner of borrel is pas helemaal compleet met de gerechten van Guusjes. Met voldoende keuze voor kinderen. Van een tosti 's middag tot pasta popeye en een pannenkoek 's avonds.

Loft 88
Bekend van haar verse steenoven pizza's, biologische en duurzame producten. Breng Loft 88 in huis en geniet van heerlijke maaltijden. Ook leuk! De speciale brunchbox of kidsbox.

Down Under
Wil je op zondagochtend eens goed uitpakken? Bestel dan een feestelijke zondagsbrunch voor thuis bij Down Under. Deze uitgebreide lunch maakt de keukenbrigade met veel liefde voor jullie klaar!

Steede Hoge Woerd
Ben jij ook zo dol op pizza? Van woensdag tot en met zondag kun je ze bij CastellumCafé bestellen. Ophalen kan natuurlijk ook!

Hygge
De keuze is reuze bij Hygge. Op de kaart staan lekkere taartjes, broodjes, smoothies, maar ook high tea, lunch en diner. Mét volop keuze voor kids; van fish and chips tot huisgemaakte frietjes.

De Pizzabakkers
Ready voor take-away: de verse houtoven pizza's van De Pizzabakkers. Met maar liefst 5 vestigingen in Utrecht is er vast wel een restaurant dichtbij jouw huis!

Meneer Peer
De kraam staat weer en Meneer Peer heeft zin om lekkere broodjes, taartjes en koffies to go te maken! Elke woensdag t/m zaterdag open om de thuiswerkers van een goede lunch te voorzien.

PAND Pannenkoek
Een hele avond bakken is niet nodig, met de verse pannenkoeken van PAND Pannenkoek is het hele gezin voorzien! Je kunt hier zelfs terecht voor een maaltijdsalade, mega PAND-burger of kop soep. Jummie!

Tip voor thuis - Yoghurt Barn Utrecht
De yoghurtjes van de Yoghurt Barn zijn altijd een lust voor het oog. Helaas is de winkel tijdelijk gesloten. Gelukkig heeft Yoghurt Barn speciaal de recepten van drie Yoghurt Specials met ons gedeeld om thuis te maken!

Bon appétit!