De leukste tweedehands kledingbeurzen voor kinderen in en om Utrecht

9 februari 2023
Wist jij dat er in en om Utrecht (ook Leidsche Rijn, Zeist en Bunnik) veel leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen zijn? In het voorjaar en najaar is er een hoop moois te scoren voor een prikkie! Wij zetten de leukste markten voor tweedehands kinderkleding en vaak ook speelgoed op een rijtje.
Er zijn volop leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen in de regio Utrecht!

De leukste tweedehands kledingbeurzen en kledingmarkten voor kinderen | regio Utrecht


2023 - Op tweedehands kledingbeurzen kun je vaak de mooiste kinderkleding kopen voor weinig geld. Voor je het weet groeien de kinderen alweer uit hun kleren en hebben ze die leuke regenjas maar één keer gedragen, of passen die leuke zomerse sandaaltjes helemaal niet meer nu eindelijk de zon schijnt. Ouders herkennen deze problemen allemaal! En dat betekent dat je op tweedehands kledingmarkten heel goed terecht kunt voor amper gedragen kinderkleding. Speelgoed is natuurlijk ook lekker courant en daarom wordt ook dat vaak aangeboden op deze markten.

Wil jij op jacht naar mooie spullen voor weinig of wil je juist zelf je spullen verkopen? Houd dan zeker deze tweedehands markten in en om Utrecht in de gaten! De markten worden meestal in het voorjaar rond maart/april gehouden en in het najaar rond september/oktober.

De Bombardon
Tweemaal per jaar is er een kinderkleding- en speelgoedbeurs bij crèche De Bombardon in Utrecht. Kopers en verkopers dragen ieder 15% bij aan een goed doel dat wisselt per editie. 
De voorjaarsbeurs vindt plaats op 22 april 2023

Kinder- & tienerkledingbeurs Hoograven
Twee keer per jaar vindt er een grote tweedehands beurs voor zomer- of winterkleding in Hoograven plaats. Je kunt hier terecht voor kleding in de baby- en kindermaten 50-176 en in tienermaten. Er zijn ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen. Alle kleding wordt nagekeken en hangt op maat. Het aanbod is enorm, er is voor elk wat wils.
De datum van de voorjaarsbeurs in 2023 wordt nog bekend gemaakt.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Maarssen

Wil jij graag een gezellig middagje shoppen en de kledingkast aanvullen met allemaal nieuwe items? Dat komt dan goed uit! Stichting Fun in Maarssen organiseert namelijk een kinderkledingbeurs in Sporthal Safari. Struin over de markt en scoor toffe tweedehands kinderkleding of huur zelf een kraampje.
De eerstvolgende editie is nog niet bekend

Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn
Ook zo'n fijne kledingmarkt. Particulieren verkopen bij de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn hun gebruikte, maar nog goed bruikbare kleding en speelgoed. Kom kijken of er iets voor jou bij zit! 2x per jaar.

De eerstvolgende editie is nog niet bekend

tweedehands kledingmarkt kledingbeurs kinderen kinderkleding speelgoed

Kinderkledingbeurs Maarn
Ook wordt er twee keer per jaar in Maarn een kinderkledingbeurs georganiseerd, één van de grootste van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de Kinderkledingbeurs Maarn bieden deelnemers tweedehands kleding, schoenen en speelgoed aan. Een deel van de beursopbrengst komt ten goede aan een goed doel.
De eerstvolgende edities zijn op 1 april en 7 oktober 2023

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Bunnik
Stichting Speel-o-theek Wobbel organiseert 2 keer per jaar een Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Bunnik. Tijdens zo’n beurs zijn ongeveer 60 vrijwilligers actief, brengen ongeveer 150 mensen hun te verkopen artikelen in en worden ongeveer 3500 artikelen verkocht. Van de opbrengst komt 25% ten goede aan Speel-o-theek Wobbel.
De eerstvolgende editie is op 11 maart 2023


Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist
In wijkcentrum De Koppeling wordt 2x per jaar de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist gehouden. De markt wordt meestal op de 3e zaterdag in maart en de 3e zaterdag in september gehouden. 
De eerstvolgende editie is op 18 maart 2023
Biltse Kinderkledingmarkt
Op de Biltse Kinderkledingmarkt kun je fantastisch slagen voor kleding of speelgoed voor kleine prijsjes. Kom naar deze kledingbeurs bij De Hooierij voor superleuke tweedehands speelgoed en kleding! 2x per jaar.
De eerstvolgende editie zal in 2023 in het najaar plaatsvinden

Kledingbeurs De Schalm De Meern
Op zoek naar een nieuw paar schoenen, verkleedkleren of speelgoed? Neem dan een grote bigshopper mee en ga helemaal los op Kledingbeurs De Schalm De Meern! Niet alleen loopt je kind de komende tijd weer met een lach in nieuwe outfits rond, ook help je anderen, want 10% van de opbrengst gaat naar een goed doel!
De eerstvolgende editie is op 18 maart 2023

Kledingbeurs Wittevrouwen
Tijdens de Kledingbeurs Wittevrouwen wordt er kleding verkocht voor jong en oud! Je kunt er terecht voor baby-, kinder- en volwassenkleding. Ook is er een aanbod van sport- en regenkleding, verkleedkleren, laarzen, schoenen, tassen en accessoires. Van alles dus!
De eerstvolgende editie vindt plaats op 15 april 2023

Jippiebeurs in Zeist
De Jippiebeurs vindt 2x per jaar plaats in de Boskapel in Zeist. Op deze mooie locatie kun je de mooiste kinderkleding scoren! In maart is er de voorjaars- en zomerbeurs, in september de najaars- en winterbeurs. 
De eerstvolgende editie is op 11 maart 2023Op deze markten kun je echt prima tweedehands kleding en speelgoed kopen of je eigen overtollige kinderspullen verkopen. Ideaal, zulke adresjes! Houd de agenda's in de gaten. Bekijk ook de andere tips en kinderuitjes in Utrecht in onze uitagenda