Kidsproof blogTerug

De leukste tweedehands kledingbeurzen voor kinderen in en om Utrecht

20 augustus
Wist jij dat er in en om Utrecht (ook Leidsche Rijn, Zeist en Bunnik) veel leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen zijn? In het voorjaar en najaar is er een hoop moois te scoren voor een prikkie! Wij zetten de leukste markten voor tweedehands kinderkleding en vaak ook speelgoed op een rijtje.
Er zijn volop leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen in de regio Utrecht!
2019 - Op tweedehands kledingbeurzen kun je vaak prima slagen voor kinderen. Voor je het weet groeien ze alweer uit hun kleren of hebben ze die leuke regenjas maar één keer gedragen, of passen die leuke zomerse sandaaltjes helemaal niet meer nu eindelijk de zon schijnt. Ouders herkennen deze problemen allemaal! En dat betekent dat je op tweedehands kledingmarkten heel goed terecht kunt voor amper gedragen kinderkleding. Speelgoed is natuurlijk ook lekker courant en daarom wordt ook dat vaak aangeboden op deze markten.

Wil jij op jacht naar mooie spullen voor weinig of wil je juist zelf je spullen verkopen? Houd dan zeker deze tweedehands markten in en om Utrecht in de gaten! De markten worden meestal in het voorjaar rond maart/april gehouden en in het najaar rond september/oktober.

De Bombardon
Tweemaal per jaar is er een kinderkleding- en speelgoedbeurs bij crèche De Bombardon in Utrecht. Kopers en verkopers dragen ieder 15% bij aan een goed doel dat wisselt per editie. 
De eerstvolgende editie is op 21 september 2019

Kinder- & tienerkledingbeurs Hoograven
Twee keer per jaar vindt er een grote tweedehands beurs voor zomer- of winterkleding in Hoograven plaats. Je kunt hier terecht voor kleding in de baby- en kindermaten 50-176 en in tienermaten. Er zijn ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen. Alle kleding wordt nagekeken en hangt op maat. Het aanbod is enorm, er is voor elk wat wils.
De eerstvolgende editie is op 27 en 28 september 2019

Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn
Ook zo'n fijne kledingmarkt. Particulieren verkopen bij de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn hun gebruikte, maar nog goed bruikbare kleding en speelgoed. Kom kijken of er iets voor jou bij zit! 2x per jaar.
De eerstvolgende editie is op 4 en 5 oktober 2019.

tweedehands kledingmarkt kledingbeurs kinderen kinderkleding speelgoed

Kinderkledingbeurs Maarn
Ook wordt er twee keer per jaar in Maarn een kinderkledingbeurs georganiseerd, één van de grootste van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de Kinderkledingbeurs Maarn bieden deelnemers tweedehands kleding, schoenen en speelgoed aan. Een deel van de beursopbrengst komt ten goede aan een goed doel.
De eerstvolgende editie is op 12 oktober 2019

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Bunnik
Stichting Speel-o-theek Wobbel organiseert 2 keer per jaar een Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Bunnik. Tijdens zo’n beurs zijn ongeveer 60 vrijwilligers actief, brengen ongeveer 150 mensen hun te verkopen artikelen in en worden ongeveer 3500 artikelen verkocht. Van de opbrengst komt 25% ten goede aan Speel-o-theek Wobbel.
De eerstvolgende editie is op 21 september 2019


Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist
In wijkcentrum De Koppeling wordt 2x per jaar de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist gehouden. De markt wordt meestal op de 3e zaterdag in maart en de 3e zaterdag in september gehouden. 
De eerstvolgende editie is op 21 september 2019
Biltse Kinderkledingmarkt
Op de Biltse Kinderkledingmarkt kun je fantastisch slagen voor kleding of speelgoed voor kleine prijsjes. Kom naar deze kledingbeurs bij De Hooierij voor superleuke tweedehands speelgoed en kleding! 2x per jaar.
De eerstvolgende editie is op 28 september 2019

Kledingbeurs Wittevrouwen
Tijdens de Kledingbeurs Wittevrouwen wordt er kleding verkocht voor jong en oud! Je kunt er terecht voor baby-, kinder- en volwassenkleding. Ook is er een aanbod van sport- en regenkleding, verkleedkleren, laarzen, schoenen, tassen en accessoires. Van alles dus!
De eerstvolgende editie is op 28 september 2019

Jippiebeurs in Zeist
De Jippiebeurs vindt 2x per jaar plaats in de Boskapel in Zeist. Op deze mooie locatie kun je de mooiste kinderkleding scoren! In maart is er de voorjaars- en zomerbeurs, in september de najaars- en winterbeurs. 
De eerstvolgende editie is op 14 september 2019
Op deze markten kun je echt prima tweedehands kleding en speelgoed kopen of je eigen overtollige kinderspullen verkopen. Ideaal, zulke adresjes! Houd de agenda's in de gaten. Bekijk ook de andere tips en kinderuitjes in Utrecht in onze uitagenda