icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

AapjeskooiTerug naar het overzicht

Houdt jouw kleine aapje ook zo van rennen springen en klimmen? Dan is Aapjeskooi een leuke club!
Op woensdag, vrijdag en zaterdag staat er bij de Aapjeskooi in Utrecht een gymzaal vol met uitdagende spellen en materialen klaar om met plezier en onder deskundige begeleiding te rennen, springen, klimmen, zwaaien, rollen, gooien en dansen.

Aapjeskooi is er voor kinderen die goed kunnen lopen tot en met kinderen van 6 jaar. Zodra kinderen kunnen lopen gaat er een wereld vol bewegingsvrijheid voor ze open, die bij de Aapjeskooi extra wordt gestimuleerd. Dreumesen, peuters en kleuters volgen een les met leeftijdsgenootjes afgestemd op wat ze al kunnen.

Aapjeskooi wordt op verschillende locaties en tijden in Utrecht gegeven. Klik voor het actuele rooster op de roze button. Je kunt kiezen tussen dreumesgym, peutergym en kleutergym. Bekijk ook dit leuke filmpje!

Wist je dat je bij de Aapjeskooi naast gymlessen ook peuterdanslessen kunt volgen?

Klik op de roze button voor meer info over Aapjeskooi!

Kijk ook eens op ons overzicht met clubjes voor peutergym en kleutergym in en om Utrecht.

Tip: Kom je met de auto? Gebruik een parkeerapp! Super handig, snel en voordelig. Nu bij Yellowbrick tijdelijk Kidsproof korting.

Aapjeskooi


Utrecht
Openingstijden De lessen worden op verschillende dagen en locaties in Utrecht gegeven. Kijk voor het actuele rooster op onze website of klik op de roze button. Prijs Afhankelijk van het aantal lessen per periode. Een proefles kost € 7,50. Lessen kunnen betaald worden vanuit het U-pas budget. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste