icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Viool- en cellolesTerug naar het overzicht

Leuke viool- en cellolessen in Utrecht voor kinderen vanaf 4 jaar. Iets voor jou?
Wil je graag een keer proberen of een van deze instrumenten bij jou passen? Lizette & Caroline organiseren af en toe een gratis OPstreek workshop en leren je dan de allereerste liedjes! Ook kun je kiezen voor een introductiecursus van 3 muzieklessen, privéles of in kleine groepjes voor een aantrekkelijke prijs.

Vioolles door Lizette Bertelsmann
Als viooldocente is Lizette verbonden aan De Nieuwe Muziekschool in Bussum en heeft zij haar eigen lespraktijk in Utrecht.

De viool is een heel veelzijdig instrument! Samen met de andere strijkinstrumenten vormen de violen de basis van het grote symfonieorkest. Het is mogelijk solo te spelen, of met een paar andere violisten. Je kunt er allerlei muziekstijlen op spelen.

Viool leren spelen is al mogelijk wanneer je 4 jaar oud bent. Lizette heeft veel ervaring met jonge kinderen. Natuurlijk kun je ook beginnen als je iets ouder bent!

Celloles voor kinderen dor Caroline Deul
Met veel enthousiasme geeft Caroline celloles. Zij doet dit volgens de Alexandertechniek. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar bij Caroline op celloles. Voor jonge kinderen (4 t/m 7 jaar) is het belangrijk dat een ouder thuis het oefenen begeleidt. Ouders kunnen hier trouwens ook op les! 

Het is mogelijk om privéles te volgen of in kleine groepjes les te hebben. In een groepje leer je van elkaar en pakt ook de lesprijs voordeliger uit.

Samen spelen in een orkest of ensemble
Vind je het leuk om samen met andere kinderen muziek te maken? De docenten hebben veel contacten zodat ze altijd wel anderen met een vergelijkbaar niveau vinden om samen muziek mee te maken. 

Heb je vragen over de lessen? Klik door naar de website voor meer info. Neem ook gerust per mail of telefoon contact met de dames op!

Allegro Giusto


Openingstijden In overleg te bepalen
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Extra cursus skiën of snowboarden

Extra cursus skiën of snowboarden

Gaaf! Volg in de voorjaarsvakantie een leuke ski- of snowboardcursus bij Skipiste Nieuwegein.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen? Ook vrij skiën en tuben mogelijk!

Naar de piste