icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Backstage MuziekschoolTerug naar het overzicht

Wil jij op muziekles? Bij deze muziekschool heb je een ruim aanbod aan instrumenten!
Backstage is een gezellige particuliere muziekschool in Zeist. Er wordt les gegeven in verschillende muziekinstrumenten: piano, keyboard, akoestisch, elektrisch gitaar, basgitaar, viool, harp en drums. Ook kun je er op zangles of op bandcoaching. Daarnaast worden er verschillende cursussen gegeven speciaal voor jonge kinderen.

Music for young ones
Dit is een speciale cursus voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Er worden leuke speelse lessen gegeven op dinsdagmiddag van 15.45 tot 16.30 uur. 

Muziek voor Kids
In deze cursus worden kinderen van 6 tot 8 jaar voorbereid op het instrumentale onderwijs. In 10 lessen van een uur leren ze verschillende aspecten van muziek. 

Instrumentale lessen voor kids (instapcursus)
De kinderen krijgen 8 lessen op een instrument. Waarbij ze kunnen kiezen uit gitaar, (akoestisch of elektrisch), piano, keyboard, zang of slagwerk (drummen en cajun) Het doel hiervan is dat ze een goed beeld krijgen van het instrument en eventueel verder kunnen gaan met lessen na de cursus!

Klik voor meer info over deze muziekschool op de roze button hieronder.

Backstage Muziekschool

Graaf Adolflaan 4
3708 XB Zeist
Openingstijden Op afspraak Prijs € 60 per maand (individuele les), €47,50 per maand (groepsles) Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste