Boulderhal sterkTerug naar het overzicht

Weet jij wat boulderen is? Klimmen zonder klimgordel, klimpartner of klimdiploma. 8+
Boulderen is de meest spectaculaire tak binnen de klimsport. Een boulder is een korte klimroute op een wand van maximaal 4,5 meter hoog. De weg naar boven is een fysieke puzzel die je met techniek, kracht en denkvermogen oplost. Dikke valmatten onder de boulderwand zorgen voor je veiligheid. Voor boulderen is dus geen klimgordel, klimpartner of klimdiploma nodig.

Ook beginners kunnen zich uitstekend vermaken. Het principe van boulderen is erg simpel: sportschoenen aan en je kan zo aan de slag!

De jeugdinstuif is iedere woensdag van 15.30 tot 17 uur. Deze instuifles is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. De training wordt gegeven door ervaren klimtrainers.

Durf jij het aan?

Klik op de roze button voor meer info over het boulderen.

Kijk ook eens op het overzicht met alle sportclubjes in Utrecht.

Boulderhal Sterk

Koningin Wilhelminalaan 4
3527 LD Utrecht
Openingstijden Woensdag van 15.30 tot 17 uur Prijs De prijs bedraagt €7,00 voor de jeugdinstuif en €32,50 per maand voor de jeugdtraining inclusief een jaarkaart voor onbeperkt boulderen. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DUMS: OPEN DAG

DUMS: OPEN DAG

Op zaterdag 5 en zondag 6 februari opent DUMS haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekles. Docenten staan deze dag klaar om meer te vertellen over hun instrument.

Locatie CultuurCampus en locatie Domplein

Vooraf reserveren