icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

CGV MarsTerug naar het overzicht

Kom naar kleutergym of maak kennis met de toestellen tijdens de turnlessen bij gymvereniging Mars!
Bij de Christelijke Gymnastiek Vereniging Mars ligt de nadruk meer op de sport zelf dan op de drang om per se het hoogste te bereiken. Gymnastiek is leuk en gezond voor iedereen. Gymnastiek is een sport die iedereen zijn hele leven kan beoefenen. Van heel jong tot heel oud. 

Bij CGV Mars ga je als peuter mee met een van je ouders of opa/oma naar de ouder- en kindgym. In het spel krijgt elk kind de kans de fantasie de vrije loop te laten gaan. Tussen de 3 en de 6 jaar ga je naar de kleutergym waar je in een groep allerlei bewegingen leert.

Meiden en jongens van 6 jaar en ouder maken de slag van bewegingsgymnastiek naar toestellen. Na de warming-up oefen je op de brug met ongelijke leggers, de balk, de trapoline en het paard.

In het lesrooster op de site vind je het actuele overzicht van de lessen. Kies het meest geschikte tijdstip uit en kom langs voor een proefles! Klik door via onder!

Tip: Alle gymverenigingen in en rond Utrecht en Zeist hebben wij alvast voor je verzameld!

CGV Mars

Diverse locaties
Zeist
Openingstijden Bekijk het rooster op de site! Prijs Ouder-kind gym €30 per kwartaal. Kleutergym en turnen €49,50. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste