Kom dansen!Terug naar het overzicht

Danscentrum Utrecht biedt een ruim aanbod kinder- en tienerdanslessen op 3 locaties in Utrecht.
Danscentrum Utrecht is er voor iedereen die wil dansen. Ze bieden cursussen voor kinderen en tieners op allerlei niveaus. Je kan kiezen uit veel verschillende dansstijlen en -technieken.

Dansen is goed voor je houding, coördinatie en conditie. Het bevordert je motoriek, ruimtelijk inzicht en muzikaliteit. Bij DCU kan je alle technische vaardigen leren die bij dansen aan bod komen. Dansen stimuleert je creativiteit. Het is een taal die je spreekt met je lichaam. Dansen doe je samen. Je maakt contact en brengt elkaar plezier.

DCU danst op 3 locaties in Utrecht:
- Utrecht Oost – Studio Monseigneur, Mgr. van de Weteringstraat 13a
- Utrecht Centrum – Studio Domplein, Domplein 4
- Utrecht Leidsche Rijn – Studio Cultuurcampus, Burchtpoort 5

Instromen kan het hele jaar.

Ook dit seizoen kun je bij DCU terecht voor peuter-, kleuter-, kinderdans- en balletlessen. Er staan als vanouds weer veel Dansmix en Streetdance/hiphop lessen op het rooster. Ook bieden ze Dance On Stage, dé cursus waarin je toewerkt naar een spetterende dansvoorstelling. Nieuw dit jaar zijn de toffe Breakdance lessen. En wil je nog intenser dansen? Dan kun je je ook opgegeven voor de selectieklassen.

Maar dit is nog niet alles. Kijk voor het bomvolle rooster op de website van Danscentrum Utrecht. Klik hiervoor op de roze button.

Danscentrum Utrecht

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
Openingstijden Er worden bijna iedere dag lessen aangeboden. Klik voor het rooster op de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

World of Dinos met korting

World of Dinos met korting

Dinofan? Dan mag je de tijdelijke expo World of Dinos in Utrecht niet missen!

Bestel tickets met Kidsproof-korting en stap binnen in een prehistorische wereld!

Korting via Kidsproof