Theaterles De VrijstaatTerug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor De Vrijstaat TheaterAcademie of de TheaterKeet en ga het podium op!
Op De Vrijstaat kunnen kinderen de fijne kneepjes van het theatervak leren. Er zijn lessen voor verschillende leeftijdsgroepen. 

TheaterAcademie | 10+
Een traject voor kinderen en jongeren die het theatervak in de praktijk willen leren. Je werkt samen toe naar een theatervoorstelling waar je onderdeel gaat uitmaken van een professionele cast. En aan het einde speel je mee in de jaarlijkse Vrijstaat-voorstelling in Podium hoge Woerd

Jaartraject voor kinderen en jongeren
Ben je 10-16 jaar? Dan kun je je opgeven voor het jaartraject. In drie blokken van 8 weken werk je aan het ontwikkelen van jezelf als acteur onder leiding van een speldocent en ervaren theatermakers. De lessen voor 10+ worden gegeven op de woensdagmiddag. De lessen voor 12+ vinden plaats op vrijdagmiddag of vrijdagavond (inmiddels zitten de groepen op de vrijdag VOL).

Benieuwd of de TheaterAcademie iets voor jou is? Klik dan door naar de site en bekijk de foto's van eerdere voorstellingen!

TheaterKeet | 6+
Voor alle kinderen die supergraag theaterlessen willen maar nog te jong zijn voor de TheaterAcademie is er de TheaterKeet! Dit programma bestaat uit 6 lessen waarvan de laatste les een masterclass is van een theatermaker. De TheaterKeet is voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar, die hun eerste stappen op het podium willen zetten!

Ga samen op de speelvloer ontdekken hoe je theater kunt maken en krijg aan het einde van de lessen een masterclass van een echte theatermaker.

Nieuwsgierig geworden over alle theaterlessen van De Vrijstaat? Klik dan voor meer info door naar de website van De Vrijstaat via de roze button.

De Vrijstaat

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips