icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Leuke kickboks-trainingTerug naar het overzicht

Leer spelenderwijs de techniek van het kickboksen bij KICKTHIS, zonder direct fysiek contact!
Even geen TV, Xbox of Nintendo switch. Voor de kids is er in Leidsche Rijn een leuke kickboks school! De trainingen bij KICKTHIS zijn voor zowel jongens als meisjes.

Op een verantwoorde, niet-agressieve manier leren kinderen met elkaar omgaan en worden de beginselen van het kickboksen overgebracht. Door het beoefenen van een vechtsport krijgen kinderen onder andere een betere motoriek, sneller reactievermogen, meer zelfvertrouwen en uiteraard een betere conditie.

Bij de kleinere kinderen wordt er veel getraind op de bokszak en is er veel aandacht voor de basisprincipes. Instappen en uitstappen, de stoten en trappen goed uitvoeren, goed luisteren en daarna de technieken met een trainingsmaatje oefenen. Er wordt goed rekening gehouden met elkaar. Kinderen die willen ‘vechten’ zijn hier niet op hun plek. Bij KICKTHIS willen ze de kinderen op een leuke, maar serieuze manier kennis laten maken met deze dynamische sport.

Voor de tienergroep zijn de trainingen uitdagend en leerzaam. Hier ligt de focus op meerdere facetten van het kickboksen. Kracht, uithoudingsvermogen en technieken. Elke les is weer anders en dat houdt het afwisselend. Sparring kan onderdeel uitmaken van de training.

Lessen maandag t/m vrijdag:

- Kids 16.00-17.00 uur
- Tieners 17.00-18.00 uur 

Wist je dat je ook een leuk kickboksfeestje kunt geven? Superstoer!
 
Klik voor meer info door naar de site van KICKTHIS via de roze button!

KICKTHIS

Strijkviertel 35J
3454 PJ De Meern
Openingstijden Klik voor het lesrooster door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips