Leuke kickboks-trainingTerug naar het overzicht

Leer spelenderwijs de techniek van het kickboksen bij KICKTHIS, zonder direct fysiek contact!
Even geen TV, Xbox of PSP. Voor de kids is er in Leidsche Rijn een leuke kickboks-conditietraining! De training van KICKTHIS is voor zowel jongens als meisjes.

Op een verantwoorde, niet-agressieve manier leren kinderen met elkaar omgaan en worden de beginselen van het kickboksen overgebracht. Door het beoefenen van een vechtsport krijgen kinderen onder andere een betere motoriek, sneller reactievermogen, scherpere coördinatie en uiteraard een betere conditie.

Leuk weetje!
Ouders maken zich wel eens zorgen over de invloed die het beoefenen van een full-contact vechtsport als het kickboksen heeft op het gedrag van hun kinderen. Door het NOC-NSF is in een onderzoek aangetoond dat kinderen die op een verantwoorde wijze een vecht- of verdedigingsport beoefenen beduidend minder vaak last hebben van zinloos geweld.

Plezier
Het is een kickbokstraining maar dan zonder direct fysiek contact. Je maakt stoten op de handschoen van je tegenstander en trappen doe je op een trapkussen of op de stootzak. Allemaal onder begeleiding van een ervaren trainer. De trainingen draaien om lol en op een leuke manier kennis maken met deze dynamische sport. Je leert ‘spelkickboksen‘ en je gaat beslist niet echt vechten. Zo blijft het altijd leuk!

Stevig in je schoenen
Zelfbeheersing, zelfvertrouwen en discipline spelen een belangrijke rol bij de trainingen. Je leert door te zetten en jezelf te verdedigen. Door jezelf te verbeteren krijg je nieuwe energie om door te gaan en daardoor kun je vaak meer bereiken dan je denkt. 

Ouder-kind lessen
Ook echt een aanrader, kies voor een ouder-kind les. Een enorm leuke, dynamische en interactieve kickboksles, voor kind én ouder! De minimum leeftijd van het kind is 3 jaar en de maximum leeftijd is 12 jaar.

Voor de kleinere kinderen wordt er ook veel met spelelementen gewerkt. Plezier en samenwerking, in combinatie met sport en spel zijn de basis van de lessen.

Wist je dat je ook een leuk kickboksfeestje kunt geven? Superstoer!
 
Klik voor meer info door naar de site van KICKTHIS via de roze button!

KICKTHIS

Strijkviertel 35J
3454 PJ De Meern
Openingstijden Klik voor het lesrooster door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

World of Dinos met korting

World of Dinos met korting

Dinofan? Dan mag je de tijdelijke expo World of Dinos in Utrecht niet missen!

Bestel tickets met Kidsproof-korting en stap binnen in een prehistorische wereld!

Korting via Kidsproof