icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

11 sporten bij één clubTerug naar het overzicht

Monkey Moves


Openingstijden Er worden Monkey Moves lessen gegeven op 11 verschillende locaties verspreid over heel Utrecht
Leer 11 sporten bij één club met gegarandeerd klimmen, klauteren, muziek en fun!
Monkey Moves, Apeleuke multisport lessen
Leer in één seizoen kennis maken met de 11 populairste sporten van Nederland (voetbal, hockey, judo, freerunnen, atletiek, basketbal, volleybal, tennis, turnen, rugby, handbal). Elke week volg je een apeleuk klim & klauterparcours om jouw sportvaardigheden te ontwikkelen. Altijd in een vaste gezellige groep met veel individuele aandacht, waarbij je aan een optimale ontwikkeling van jouw apekoppie werkt!

Waarom Monkey Moves
Iedereen heeft de mogelijkheid om een leven lang gezond in beweging te zijn. Iedere ouder of verzorger wenst voor zijn kind een goede gezondheid. Daarbij horen o.a. een goede motorische ontwikkeling, lekker in je vel zitten, plezier in bewegen hebben en blinken van zelfvertrouwen. In de Monkey Moves lessen komt dit allemaal samen. In de lessen dagen ze kinderen uit om hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen, passend bij leeftijd van het kind.

Ouder-kind lessen
Monkey Moves start met de motorische ontwikkeling van jouw apekopie vanaf 1,5 jaar. Zowel de dreumeslessen (1,5-3 jaar) als peuterlessen (3-4 jaar), zijn ouder-kind lessen. Een echt quality-time moment met je kind, waar jouw kind de basis legt voor een leven lang gezond bewegen. Ongedwongen sporten, met elke les weer een lerend karakter met een opbouwende leerlijn.

Zelfstandige lessen
Bij de multisportlessen voor kleuters (4-6 jaar) en basisschoolkinderen (6-9 jaar) leer je 11 sporten in één seizoen! Gegarandeerd klimmen, klauteren, muziek én fun! Elke drie weken een andere sport, met persoonlijke aandacht passend bij jouw ontwikkeling. Bij Monkey Moves leer je goed bewegen richting een sportkeuze. Kom jij het nieuwe multisporten ervaren?

Volg eens een gratis proefles! Klik door naar de website via de roze button voor meer info over dit unieke beweegprogramma!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs