Monkey MovesTerug naar het overzicht

Leer 11 sporten bij één club met gegarandeerd klimmen, klauteren, muziek en fun!
In verschillende gymzalen in Utrecht vind je meerdere keren per week een groep kinderen sportend in paarse shirtjes. Zij werken aan hun motorische vaardigheden terwijl ze heel veel plezier hebben!

Elke drie weken beoefenen zij een andere sport en zo doen zij in één seizoen 11 verschillende sporten. Maar dat niet alleen. Tijdens de lessen, zijn er, airtracks, hordes, een opgebouwde jungle en andere uitdagende klim- en klauterparcoursen én een supergoed opgeleide docent.

Op dit moment is er ruimte voor nieuwe kinderen. Klik via de roze button door naar de site voor een gratis proefles!

Waarom Monkey Moves
Iedereen heeft de mogelijkheid om een leven lang gezond in beweging te zijn. Iedere ouder of verzorger wenst voor zijn kind een goede gezondheid. Daarbij horen o.a. een goede motorische ontwikkeling, lekker in je vel zitten, plezier in bewegen hebben en blinken van zelfvertrouwen. In de Monkey Moves lessen komt dit allemaal samen. In de lessen dagen ze kinderen uit om hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen, passend bij leeftijd van het kind.

Ouder-kind lessen
Monkey Moves start met de motorische ontwikkeling van jouw apekopie vanaf 1,5 jaar. Zowel de dreumeslessen (1,5-3 jaar) als peuterlessen (3-4 jaar), zijn ouder-kind lessen. Een echt quality-time moment met je kind, waar jouw kind de basis legt voor een leven lang gezond bewegen. Ongedwongen sporten, met elke les weer een lerend karakter met een opbouwende leerlijn.

Zelfstandige lessen
Bij de multisportlessen voor kleuters (4-6 jaar) en basisschoolkinderen (6-9 jaar) leer je 11 sporten in één seizoen! Gegarandeerd klimmen, klauteren, muziek én fun! Elke drie weken een andere sport, met persoonlijke aandacht passend bij jouw ontwikkeling. Bij Monkey Moves leer je goed bewegen richting een sportkeuze. Kom jij het nieuwe multisporten ervaren?

Volg eens een gratis proefles! Klik door naar de website via de roze button voor meer info over dit unieke beweegprogramma!

Monkey Moves


Openingstijden Er worden Monkey Moves lessen gegeven op verschillende locaties verspreid over heel Utrecht Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijke herfstwandelingen

Heerlijke herfstwandelingen

De eerste kastanjes en eikeltjes zijn alweer gevallen; de herfst is begonnen. Tijd voor een mooie wandeling met je kroost!

Laat je verrassen door deze superleuke routes van Routes in Utrecht.

Bekijk de kinderroutes