Peuter- en KleutersportTerug naar het overzicht

Lekker bewegen met Sport is Plezier! Leuke lessen in Leidsche Rijn voor kids van 18 mnd t/m 8 jaar.
Ken jij Peuter- en Kleutersport van Sport is Plezier al? Deze leuke club verzorgt lessen in de regio Utrecht (Leidsche Rijn en De Meern). Kinderen kunnen hier terecht om hun energie kwijt te raken, aan hun motoriek te werken, andere kinderen te leren kennen en lekker met sport en spel bezig te zijn!

Peuters zijn in principe welkom vanaf 18 maanden. De leeftijdscategorie van de peuters is tot 4 jaar. De leeftijdscategorie voor de kleuters is 4 t/m 8 jaar.

Wat staat er in de les centraal voor de kinderen?
De les begint met een beginspel. Daarna zullen de peuters vooral bezig zijn met bewegen op- en over gymtoestellen en kunnen zij spelen met diverse sportattributen. Het belangrijkste is dat de peuters lekker ongedwongen bezig zijn en plezier hebben tijdens het klimmen, klauteren, gooien, balanceren en nog veel meer! De lessen eindigen altijd met een eindspel. De sportbegeleiding staat onder leiding van ouders en begeleiders.

Tijdens kleutersport worden de kinderen meer uitgedaagd in hun algemene motoriek. Naast het klimmen en klauteren, zullen de kleuters kennismaken met de basis van verschillende sporten. Het is belangrijk dat de kleuters plezier hebben in hetgeen zij doen, en wie weet vinden zij een leuke sport! Ook bij deze groep zijn ouders van harte welkom om hun steentje bij te dragen aan de sportbegeleiding van de kinderen (het is niet verplicht).

Zowel de peutersportlesen als de kleutersportlessen duren 60 minuten.

Klik voor meer info over de lessen door naar de site via de roze button!

Tip! Wist je dat Sport is Plezier ook toffe, sportieve kinderfeestjes verzorgt!

Sport is Plezier

Diverse locaties in Leidsche Rijn
Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in de bieb

Kinderboekenweek in de bieb

De bieb is natuurlijk een supergoede plek om de Kinderboekenweek te vieren! Dit jaar is het thema ‘gi-ga-groen’.

Er zijn te gekke kinderactiviteiten. Lees meer en reserveer!

Bekijk het aanbod