Haal snel je zwemdiploma!Terug naar het overzicht

Zwemschool Water & Ko is gespecialiseerd in het geven van verkorte zwemcursussen. 5+
Bij Zwemschool Water & Ko kan je vanaf 5 jaar op zwemles voor de zwemdiploma’s A, B en C. Voor alle diploma’s is er een vaste prijs met diplomagarantie. Mocht je niet direct na afloop van een zwemcursus kunnen afzwemmen, dan zijn er geen extra kosten voor de vervolglessen tot het behalen van het zwemdiploma.

Twee maal per jaar start er een 5-maandencursus voor het A-diploma in het zwembad van Hotel Oud London in Zeist. Je krijgt dan 1x per week 2 uur zwemles op een vaste lesdag en tijd en altijd met dezelfde groep kinderen. Halverwege de zwemles is er een korte pauze. “Ko” is de mascotte van de zwemschool en zal bij alle lessen aanwezig zijn!

Diplomapakket zwemcursus
Om je kind te laten deelnemen aan een zwemcursus koop je een diplomapakket. Het voordeel van dit diplomapakket is dat het overzichtelijk is wat de kosten voor de zwemlessen zijn. Je betaalt éénmalig een bedrag en daar komen geen extra kosten bij tot je kind het zwemdiploma heeft behaald.

Wil je nog sneller leren zwemmen? Misschien is de vakantiesnelcursus dan iets voor jou. In alle schoolvakanties zijn er snelcursussen voor de diploma’s A, B en C!

Klik voor meer info door naar de site!

Zwemschool Water & Ko

Locatie: Hotel Oud London Woudenbergseweg 52
3707 HX Utrecht
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod