De Utrechtse MuziekschoolTerug naar het overzicht

Muzieklessen voor alle leeftijden bij DUMS. Van piano tot gitaar, alleen of samen, speel mee!
Muziek maken is leuk… en maakt slim! De Utrechtse Muziekschool DUMS heeft een leerlijn gemaakt voor kinderen van 0 tot 12. Voor elke leeftijd en voor elk niveau bieden ze muzieklessen aan die passen bij de behoeftes van het kind.

Van baby tot peuter: Muziek voor de Allerkleinsten!
Tot vier jaar ga je als ouder met je kind naar muziekles om lekker samen muziek te maken. De groepen worden ingedeeld in baby’s, dreumesen en peuters. De liedjes, klank- en bewegingsspelletjes sluiten aan bij de belevingswereld van het kind. Dat wordt lekker zingen, luisteren en bewegen! Ook voor de ouder is deze les absoluut genieten.

Kinderen Ontdekken Muziek
Er zijn zoveel verschillende instrumenten! De ontdekkingslessen van DUMS zijn de ideale gelegenheid om te ontdekken welk instrument jouw kind het allerleukst vindt. Elk blok wordt gestart met een welKOM-dag! Je krijgt dan een klein concert en proeflessen op verschillende instrumenten. Daarna zal er elk blok worden gericht op een aantal grote instrumenten. Wat zal het beste bij jou passen?

Pakket &semble en pakket B&ND
Wil je later in een groots orkest of juist in een pianotrio of strijkkwartet; kies dan voor het S&MENspeelpakket &SEMBLE. Of droom je eerder van dat rockbandje of juist van een jazzcombo? Kies dan voor het S&MENspeelpakket B&ND. Je krijgt bij beide pakketten een half jaar elke week 30 minuten duo-les op een instrument naar keuze en elke week 40 minuten &SEMBLE-les op dag naar keuze. Wauw!

Blijkt je kind een toptalentje? Daarvoor heeft DUMS een programma genaamd Traiectum. De meest gedreven en getalenteerde kinderen kunnen hun hart ophalen in ensembles en bandjes waar ze lekker worden uitgedaagd.

De kinderlessen worden elke maandag tot en met zaterdag gegeven aan het Domplein en in de CultuurCampus in Vleuterweide, Leidsche Rijn.

Klik voor meer info over de DUMS muzieklessen op de roze button!

DUMS (De Utrechtse Muziekschool)

Domplein 4 / Burchtpoort 5
Utrecht
Openingstijden Klik op de roze button voor de actuele cususdata. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Laaggeletterdheid is helaas een groot probleem. Daarom deze ambitie voor 2022: ieder kind in Utrecht is lid van de bieb, gaat de pas gebruiken en gaat lezen.

Jouw kind nog geen lid? Klik dan snel door!

Gratis aanmelden