Talent AcademyTerug naar het overzicht

Zingen, dansen of toneel spelen? Leer het met veel plezier bij de Talent Academy!
Houd jouw kind er ook zo van om op het podium staan, te zingen, dansen, acteren en de kunstenaar in zichzelf te ontdekken? De Talent Academy brengt kinderen en jongeren van 1,5 tot 18 jaar in aanraking met de kunsten. Het gaat niet om prestaties, het gaat om beleving, ontdekking, ontwikkeling en bovenal, heel veel plezier!

De Musical Academy | 4+
Op de Musical Academy leren kinderen eindeloos spelen, zingen en dansen. Er wordt gewerkt aan emoties, personages en verhaallijnen. De Academy leert vaardigheden aan voor podiumpresentaties, zangtechnieken en een hoop dans en beweging. Aan het eind van het seizoen spelen deelnemers een spetterende voorstelling in een echt theater! 
 
Theaterschool | 7+
Onder begeleiding van een professional uit het vak leren kinderen de fijne kneepjes van het echte acteren. Ontdek wat er allemaal komt kijken bij uitspelen van emoties, personages en bij het bedenken en spelen van scènes. Alles is mogelijk in de theaterwereld! Alle theaterlessen worden afgesloten met een presentatie voor publiek!

KunstAtelier | 4+
Is jouw kind dol op maken, bedenken, ontwerpen, tekenen, kleuren en ontdekken van materialen? Dan is de KunstAtelier dé ideale plek! Tekenlessen, Schilderlessen, Grafisch werken en zelfs met Media aan de slag, bijvoorbeeld met kunst in stop-motion. Alles kan in deze lessen! Een echte vakprofessional leert kinderen van alles over Beeldende Kusnten en werken als een Kunstenaar.

Klein Talent | 1,5+
Kennismaken met muziek, spel en beweging kan niet vroeg genoeg beginnen. Liedjes zingen, luisteren naar muziek en opgaan in (fantasie)verhalen is ontspannend voor ouder en kind samen, goed voor de spraak- en taalontwikkeling, het concentratievermogen, leren omgaan met emoties, ontwikkeling van de motoriek en meer. De lessen Klein Talent zitten boordevol liedjes, theater- en beweegspellen en andere activiteiten die (groot)ouder en kind samen mogen beleven en ontdekken.

Klik voor meer info door naar de site van de Talent Academy via de roze button!

Talent Academy

Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod