icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Collega’s gezocht

Inspiratie

Elke dag inspireert Kidsproof ouders in hun regio met héél veel eropuit-tips, leuke clubjes & workshops voor kinderen, originele verjaardagsfeestjes, fijne kinderwinkels, kindvriendelijke eetgelegenheden en nog veel meer!

Voor ons team zoeken wij:

Junior content markeer gezocht!

Ben je gek op online communities, content & social media? Fan van goed geschreven teksten & mooi beeld? Altijd online? Een duizendpoot? Heb je een hands-on mentaliteit? Dan ben jij misschien de spin in het web die wij zoeken!

Kidsproof.nl is 9 jaar geleden als internet start-up gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot het grootste online inspiratieplatform voor ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Als junior content marketeer ben je medeverantwoordelijk voor de creatie, distributie en vindbaarheid van onze landelijke content. Ook adviseer je onze 20 collega's in de Kidsproof-regio's over de lokale content marketing. Je denkt mee over, en speelt een belangrijke rol in, de groei onze concepten & communities: Kidsproof.nl, Kidsproofvakantie.nl en Kidsproofplus.nl.

We zoeken:
- Een starter, met een afgeronde relevante studie op HBO/WO-niveau.
- Een nieuwsgierige professional, die het leuk vindt om de ontwikkeling van online organisaties en concepten te volgen en hierin te groeien.
- Een contentliefhebber, met een goed gevoel voor tekst en beeld.
- Een stabiele factor, die altijd zoekt naar een oplossing, naar méér, naar béter en naar leuker.
- Een betrokken en zelfstandige collega, die goed prioriteiten kan stellen, haar eigen tijd indeelt en makkelijk communiceert.
- Een aanpakker, die graag meedenkt over onze online plannen en in praktische zin helpt bij de uitvoering hiervan.

Wat ga je doen?
- Je bent verantwoordelijk voor de landelijk content, SEO, social media en nieuwsbrieven van Kidsproof.nl en krijgt daarin alle vrijheid.
- Je kijkt met een analytische blik naar onze data, traffic-campagnes, volgers en hun betrokkenheid.
- Je kennis en ervaring deel je met alle 20 vrouwelijke Kidsproof-ondernemers. Eén op één, in presentaties of workshops. - Je bent hun aanspreekpunt en coördineert hun vragen en wensen.
- Je coördineert samenwerkingen met content- en trafficpartners om ons platform verder te laten groeien.
- Je bewaakt de uitstraling van ons merk en denkt mee over nieuwe designs, zowel online als offline.
- Heb je een voorliefde voor schrijven? Dan maken we graag gebruik van je schrijftalent. Heb je ervaring met Photoshop en InDesign of wil je dat graag leren? Ook daar worden wij blij van.
- Daarnaast coördineer je verschillende interne projecten en regel je een aantal praktische zaken: fotoshoots, meetings, klantadministratie, promotiemiddelen etc.

Uniek aan Kidsproof: je hebt de mogelijkheid om écht mee te denken en impact te maken binnen Kidsproof.nl met jouw ideeën en visie. En je krijgt een verrassend kijkje in het ondernemerschap.

Bijzondere werkplek(ken): alle Kidsproof-sitemanagers werken vanuit hun eigen stad/locatie. Je werkt daarom vanuit huis. Minimaal 1 dag per week werk je op locatie in Hilversum samen met Annemarie - de founder van Kidsproof - of op de leukste plekjes in het land. Je schuift regelmatig aan tafel aan bij onze collega’s. En je bent natuurlijk bij alle Kidsproof@work-days, events, uitjes en workshops waar we met het hele team bij elkaar komen.

Fijne arbeidsvoorwaarden: we zoeken iemand voor 32 tot 40 uur per week. Het liefst per eind augustus. We bieden je een startsalaris met thuiswerk- en reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je veel mogelijkheden om de functie zo in te vullen dat jouw talenten en interesses worden ingezet en ontwikkeld.

Via je CV en motivatie horen we graag wat jou leuk lijkt aan de functie. Stuur deze uiterlijk 1 augustus 2021 naar dionne@kidsproof.nl. We zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën voor de verdere groei van ons platform.